Skip to main content
Aberlour 14 years

Vol & rijk 4.6

Per fles

Aberlour 14 years

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

Een nieuwe individuele batch release die de zorgvuldige ambacht van de makers combineert met een diep begrip voor het natuurlijke rijpingsproces.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Aberlour 14 years

Maak kennis met Aberlour 14, een nieuwe individuele batch release die de zorgvuldige ambacht van de makers combineert met een diep begrip en respect voor het natuurlijke rijpingsproces. Deze aanpak behoudt het inherente karakter van de beste ingrediƫnten; met zachte en milde hints van zwarte bessen en een rijke romige afdronk. Het is het perfecte evenwicht tussen natuur en opvoeding; rijk en kruidig maar subtiel en elegant. Als erkenning voor zijn kwaliteit heeft de nieuwe Aberlour 14 Year Old al voor zijn lancering verschillende prijzen in de wacht gesleept - hij won de felbegeerde dubbele gouden medaille op de prestigieuze International Wine and Spirits Competition 2020 en een gouden medaille bij the International Spirits Challenge 2020.

4.6
  • Mooie kleur, fijne geur en heerlijk vol en zacht!
  • Top Whiskey van een goed huis met krachtige smaak en afdronk. Levering was ook snel en goed gegaan.
  • Zachte whiskey voor een zachte prijs.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard EMEA 5 Cours Paul Ricard, 75008 Paris Website: www.aberlour.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Aberlour
Aberlour Aberlour

De Aberlour destilleerderij, gevestigd in 1879, ligt in het dorp Aberlour in het centrum van Speyside. Speyside is de regio van Schotland waar whisky bekend werd door het produceren van whiskies met subtiele diepte en elegantie. Aberlour is een historische plaats en haar verhaal dateert terug naar duizenden jaar geleden. In de middeleeuwen leefde een druïde gemeenschap in de vallei. De druïdes hechtten waarde aan de eikenhouten bomen en water, zij geloofden dat je via het water geesten tegen elkaar kon horen praten. Aberlour is een Gaelic woord dat betekent: 'mond van de pratende stroom'. Water en een eikenhouten boom zie je nog steeds terug in het label van Aberlour.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen