Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

extra voordeel


Met Air Miles

Met Air Miles

La Rioja is het meest prestigieuze wijngebeid van Spanje. Het bestaat uit de drie deelgebieden: Rioja Alavesa en Rioja Alta, waar de wijngaarden hoog en koel liggen, en Rioja Baja, waar het klimaat heter en droger is. Zo ontstaan verschillende bijzondere wijnen. Met 300 Air Miles krijg je in de winkel 3 euro extra korting op de aanbiedingsprijs!

Marqués de Riscal Rioja Reserva wordt gemaakt door de meest toonaangevende producent uit Rioja. Deze wijn rijpt 24 maanden op Amerikaans eiken en nog een jaar op de Bodega. Pas dan komt hij op de markt en smaakt hij naar zwarte bessen en kersen met zachte tannines en vanilletonen. 

Het paradepaardje van Viña Salceda uit Rioja is de Conde de la Salceda Rioja Reserva. Deze rijpt op Frans eikenhout, waardoor er veel fruitaroma's behouden blijven in de wijn. Je proeft in deze wijn zwarte bessen en cassis met de geur van specerijen. Nu fantastisch, maar kan ook nog jaren rijpen. 

De Contino Rioja Reserva is een klassieke Rioja Reserva uit Rioja Alavesa. Deze wijn rijpt op 40% Amerikaans eiken en 60% Frans. En daarna nog 2 jaar op de fles in de kelders van de Bodega. Een stevige wijn met rijpe pruimen, verse munt en drop. 

De Cune Rioja Imperial Reserva wordt gemaakt op een aparte Bodega van Cune. Hij rijpt 24 maanden op zowel Franse als Amerikaanse eikenhouten vaten. En daarna nog 3 jaar in de kelders voor hij op de markt komt. Dan is 'ie direct op dronk met de smaak van donker bessenfruit, drop, kruidnagel, tabak en tijm. 

 


Meer inspiratie

Wil je ook weten hoe je altijd de perfecte wijn koopt? Maak de smaakprofielen test en binnen 27 seconde weet je welke wijn zeker goed smaakt! Maar ook voor bij je lievelingsgerecht hebben we een passende wijn. En tips om eens wat anders te proberen!