Skip to main content
Nu tijdelijk gratis verzending voor kaarthouders

extra voordeel


Met air miles

Met air miles

Knallende cadeaus mét Air Miles voordeel! Bij Gall & Gall hebben we de lekkerste champagnes en prachtige wijnen met Air Miles voordeel dat kan oplopen tot 12 euro extra korting! Je kunt profiteren van deze kortingen bij elke Gall & Gall winkel, behalve in de online shop. Maar we zetten ze hier wel even voor je op een rijtje!

Alle acties

Tot 12 euro Air Miles voordeel

Op deze twee topchampagnes loopt de korting op tot 12 uur extra korting!

De Pommery Brut Royal is een frisse, levendige, fijne champagne. Wij won een gouden medaille op de International Wine Challenge! Nu afgeprijsd voor 26.99 en met 1200 Air Miles betaal je voor deze champagne slechts 14.99.

Piper Heidseick Brut Champagne is het visitekaartje van Piper-Heidsieck Champagnes. Deze heeft 24 tot 30 maanden gerijpt en smaakt levendig en fris. Ook deze champagne is meerdere malen bekroond! Nu afgeprijsd voor 29.99 en met 1000 Air Miles betaal je slechts 19.99. Echt een topprijs voor deze fles.

De Impérial Brut is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne van Moët & Chandon (Impérial). Nu met 900 Air Miles voor 29.99.

Franse topwijnen met 3 euro extra Air Miles korting

Op deze wijnen van Franse topwijnen krijg je met 300 Air Miles nog 3 euro extra korting in de winkels.

Zoals de wijnen van Villebois. De voorouders van de Nederlander Joost de Willebois komen uit Frankijk. Ooit werd zijn naam geschreven met een V. Vanaf 2004 maken ze met de beste wijnmakers geweldige wijnen.

Bij Trimbach maken ze al 4 eeuwen lang wijn in de Elzas. Al 12 generaties lang zijn ze een begrip over de gehele wijnwereld.

Château Pindefleur heeft een rijke geschiedenis. Ze combineren die geschiedenis van het 18 hectare tellende domein met moderne technieken. Om zo elegante, fruitige wijnen te maken met bewaarpotentieel.

Italiaanse topwijnen met 3 euro extra Air Miles korting

Lekkere Italianen met Air Miles korting. Tegen inlevering van 300 Air Miles ontvang je 3 euro extra korting in onze winkels. Ook hier weer tophuizen uit Italië.

De geschiedenis van Masi begint al in 1772 bij de aankoop van de eerste wijngaard "Vaio dei Masi". Daar komt de naam vandaan die het bedrijf nog steeds voert. De familie Boscaini staat aan het roer. In 2018 werd Masi uitgeroepen tot Winery of the Year. 

Mazzei is een befaamde naam op het gebied van wijn uit de Toscaanse Chianti regio. Sinds 1435 maken ze wijnen in de Chianti en zijn zijn een van de meest gewaardeerde namen. Het is de meest bekroonde producent van Chianti Classico. 

Toscane = Frescobaldi. Al meer dan 700 jaar historie en ervaring resulteert in een grote variatie aan wijnen. Ze bezitten 5 verschillende domeinen en laten je zo de diversiteit van Toscane proeven. 

Italiaanse topwijnen met 3 euro extra Air Miles korting

En ook Argentinië en Spanje heeft lekkers te bieden met 3 euro extra Air Miles korting. 

Marques de Riscal is wereldboereomd omdat ze door hun inzet voor innovatie een aantal malen de toon hebben gezet voor nieuwe wijnstijlen. Zoals deze Rioja Reserva: de benchmark voor veel Rioja producenten.

Catena is een familiebedrijf uit Argentinië. Ze maken wijnen variërend van eenvoudige borrelwijnen tot de absolute top van Argentinië. Van de oorspronkelijk Franse malbec, maken ze deze fantastische Alta Malbec. 


Meer inspiratie

Wil je ook weten hoe je altijd de perfecte wijn koopt? Maak de smaakprofielen test en binnen 27 seconde weet je welke wijn zeker goed smaakt! Maar ook voor bij je lievelingsgerecht hebben we een passende wijn. En tips om eens wat anders te proberen!

Op de hoogte blijven?

Mail icoon

Altijd op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt wekelijks de beste aanbiedingen in je mailbox. 

Vul hieronder je e-mailadres in en je krijgt automatisch de beste aanbiedingen toegestuurd. 

* Air Miles kunnen alleen in de Gall  & Gall winkels worden ingeleverd en niet via de online shop.