Skip to main content

Acties

Filters voor Acties

Filters voor Soort

Wijn (193) Mousserend (11) Gin (19) Wodka (20) Whisky (53) Alcoholvrij (26) Likeuren (22) Bier (9) Cognac (1) Port en Sherry (12) Vieux (2) Rum (18) Tequila (4) Bitters (3) Oude jenever (6) Jonge jenever (3) Kant & klaar (25) Cadeau (15)
Geen resultaten

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (42) Acties voor Premium (11)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (5) 20 tot 30 euro (21) 30 tot 50 euro (18) 50 euro en meer (9)

Filters voor Land

Schotland (35) Verenigde Staten (10) Ierland (7)

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten
Bekijk 53 producten

WHISKY AANBIEDINGEN

Wijn 193 Mousserend 11 Gin 19 Wodka 20 Whisky 53 Likeuren 22 Bier 9 Rum 18 Acties voor iedereen 42 Acties voor Premium 11

De beste whisky aanbiedingen 

Op zoek naar de beste whisky aanbiedingen? Bij Gall & Gall ben je bij het juiste adres, wij hebben altijd whisky's in de aanbieding. Van de lekkerste Blends tot de beste Single Malts. Van Ierse Whiskey's tot Japanse Whisky's, we hebben ze allemaal in het ruime assortiment.  

Whisky met korting kopen 

Naast de voordelige prijzen van Gall & Gall, zijn er regelmatig whisky's met een extra korting. Of het nu nieuwe whisky's zijn of de meest bekende whisky's. Op de website, in de winkel of in onze folder vind je het meest actuele aanbod van aanbiedingen. Wil je geen whisky aanbieding missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wil je altijd korting op je favoriete whisky? Wellicht is Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart dan interessant. Met Mijn Gall & Gall Premium krijg je exclusieve Premium Deals en altijd 10% korting op je favoriete whisky. 

Voordelig en een ruim assortiment Whisky's 

Whisky's zijn er in verschillende soorten en smaken. De prijzen van whisky's lopen net als de smaken van whisky enorm uiteen. Gall & Gall heeft een assortiment van ruim 300 whisky's waardoor er voor iedereen een geschikte fles tussen zit. Ben je op zoek naar een cadeau voor je schoonvader of op zoek naar een exclusieve fles uit de Schotse Highlands? Gall & Gall heeft voordelige flessen whisky voor iedereen. 

De beste whisky aanbiedingen 

Wil je de whisky van jouw voorkeur bestellen voor de beste prijs? Bekijk dan regelmatig onze actiepagina voor whisky aanbiedingen en andere speciale acties. Naast de acties hebben we voor de echte whiskyliefhebbers ook de Wilde Whisky Dagen. Tijdens de Wilde Whisky Dagen wordt er flink uitgepakt en profiteer je van kortingen op bijna het gehele assortiment. dan Wil je echt niets missen van de beste whisky aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Op deze manier loop je nooit meer een actie of een goede aanbieding mis. 

Aanbiedingen Single Malt Whisky's 

Single malt whisky's worden door de kenners vaak het meest gedronken. Single malt wordt gemaakt van verschillende whisky's afkomstig van één distilleerderij. Ben je op zoek naar de lekkerste Single Malt aanbiedingen? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres met een ruim aanbod van flessen over de hele wereld. 

Aanbiedingen Blended Whisky's 

Het grootste deel van de whisky’s die geproduceerd worden, zijn blended whisky’s. Blends zijn whisky's die worden gemengd met twee of meer whisky's. Blends zijn vaak een zachter alternatief voor Single Malt whisky's. Ben je op zoek naar een voordelige Blend? Je vind de mooiste Blends tegen zachte prijzen terug in ons assortiment

Aanbiedingen Bourbon Whiskey's 

Een goede whisky hoeft niet duur te zijn. Dat geldt ook voor onze Bourbons. Bourbon is een Amerikaanse whisky soort met een zoetere smaak. Bij Gall & Gall vindt je een rijk assortiment van Bourbons in de aanbieding

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.