Wilde Whisky Dagen

Tijdens de Wilde Whisky Dagen zijn alle whisky’s met korting! Dat betekent meer dan 900 flessen in de actie. Ook de bijzondere whisky’s uit diverse landen. Speciaal voor kaarthouders zijn er extra acties met korting die kan oplopen tot 20 euro per fles. En je maakt kans op 2 kaartjes voor de Glenfiddich Theatertour. 

De beste acties

27 Reviews

(372 stemmen)
24.99
17.99

18 Reviews

(257 stemmen)
18.99
14.99

Exclusieve whisky’s

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky’s uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whisky merken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht. Wat dacht je van whisky uit India en Japan of whisky van meer dan 40 jaar oud! Deze whisky's zijn vaak verpakt in een prachtige luxe verpakking, waardoor het bijna zonde is om ze op te drinken. 

De beste whiskyacties

Speciaal voor kaarthouders

10 Reviews

(153 stemmen)
46.89
41.49

Kaarthouders


38.88

13 Reviews

(147 stemmen)
33.49
29.49

Kaarthouders


25.48

Win 2 kaarten

Voor de Glenfiddich Theatertour

In 2016 was de Glenfiddich Theatertour al een groot succes. Tijdens deze Virtuele Whiskyreis zal Tony van Rooijen je een kijkje laten nemen in de wondere wereld van whisky en ‘ga je langs’ bij de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. En leer alles over het eeuwenoude ambacht van het distilleren van whisky. 

Bij Gall & Gall maak je kans op 2 van de 80 kaarten voor deze geweldige ervaring. Als je zeker wilt zijn dat je erbij bent, kun je natuurlijk ook kaarten kopen. 

klantenkaart

Word kaarthouder en profiteer mee!

Als kaarthouder profiteer je niet alleen tijdens de Wilde Whisky Dagen van extra korting op whisky. Je krijgt namelijk het hele jaar door 10% korting op alle whisky's. Daarnaast krijg je het Proef! magazine op de mat en krijg je nog veel meer voordeel. 

Met korting naar The Spirit of Amsterdam

De vierde editie van het whisky festival The Spirit of Amsterdam vindt plaats op 4 maart 2017 in de Zuiderkerk in Amsterdam. Met meer dan 500 whisky’s, verhalen over whisky, muziek, food en lifestyle. Kortom de “whisky way of living”!  Als klant van Gall & Gall ontvang je 9 euro korting op een kaartje.