Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

800 whisky's met korting


Wilde Whisky Dagen

Whiskyflessen op oranje achtergrond
Whiskyflessen op oranje achtergrond

Helaas zijn de Wilde Whisky Dagen voorbij... Maar je vindt altijd wel een lekkere fles in ons grote assortiment: whisky’s van een paar jaar tot 40 jaar oud. Maar ook whisky’s vanuit de hele wereld, van Japan tot Schotland. En er zijn ook altijd whisky's in de aanbieding, dus zoek jouw favoriet!

Alle whisky acties

BIJZONDERE WHISKY’S: VAN SCHOTLAND TOT INDIA

Bijzondere whiskys bij elkaar

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky’s uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whisky merken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht.

BEKIJK BIJZONDERE WHISKY'S

PRIJSWINNENDE WHISKY'S

kantelend whisky glas

Gall & Gall maakt het je makkelijk. Want ieder jaar proeven en beoordelen 's werelds beste experts duizenden whisky's. De prijswinnaars herken je aan hun lauwerkrans met de award. Zoals Jim Murray bijvoorbeeld. Hij maakt onderscheid tussen 'duivels slecht' of 'supersterwhisky'. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

MEER OVER PRIJSWINNENDE WHISKY'S

EXTRA KORTING MET DE KLANTENKAART

twee gall en gall passen op elkaar

Ook direct profiteren van extra kaartkorting op whisky? Met de klantenkaart krijg je voor 10 euro per jaar altijd 10% korting op whisky* (en ook op wijn en mousserende wijnen). Daarnaast zijn er voor kaarthouders altijd speciale whiskyaanbiedingen en krijg je het magazine Proef! op de mat, boordevol interessante verhalen over drank.

* behalve op aanbiedingen

ALLE KAARTACTIES WHISKY

Gall nieuwsbrief

test

DE BESTE ACTIES EN INSPIRATIE IN JE MAILBOX

email enveloppe icoon

We verkopen al sinds 1884 drank en weten we er best wat vanaf. Maar we zijn ook hobbyisten, die heel enthousiast worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling. En natuurlijk wel voor een goede prijs. Jij ook? 

 

Meld je dan aan voor onze gratis 'altijd up-to-date' service. Je ontvangt elke week de beste acties, nieuws, tips en inspiratie over onze hobby in je mailbox. Vul hieronder je e-mailadres in.