Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00
Onze winkels blijven open tijdens de lockdown.

Veel whisky's met korting


Wilde Whisky Dagen

Wilde Whisky Dagen

Helaas zijn de Wilde Whisky Dagen voorbij... Maar je vindt altijd wel een lekkere fles in ons grote assortiment: whisky’s van een paar jaar tot 40 jaar oud. Maar ook whisky’s vanuit de hele wereld, van Japan tot Schotland. En er zijn ook altijd whisky's in de aanbieding, dus zoek jouw favoriet!

Alle whisky acties

BIJZONDERE WHISKY’S: VAN SCHOTLAND TOT INDIA

Bijzondere whiskys bij elkaar

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky's uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whisky merken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht.

BEKIJK BIJZONDERE WHISKY'S

PRIJSWINNENDE WHISKY'S

kantelend whisky glas

Gall & Gall maakt het je makkelijk. Want ieder jaar proeven en beoordelen 's werelds beste experts duizenden whisky's. De prijswinnaars herken je aan hun lauwerkrans met de award. Zoals Jim Murray bijvoorbeeld. Hij maakt onderscheid tussen 'duivels slecht' of 'supersterwhisky'. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Alle prijswinnende whisky's

EXTRA KORTING MET DE KLANTENKAART

EXTRA KORTING MET DE KLANTENKAART

Ook direct profiteren van extra kaartkorting op whisky? Met de klantenkaart krijg je voor 10 euro per jaar altijd 10% korting op whisky* (en ook op wijn en mousserende wijnen). Daarnaast zijn er voor kaarthouders altijd speciale whiskyaanbiedingen en krijg je het magazine Proef! op de mat, boordevol interessante verhalen over drank.

Voeg je hem toe bij je bestelling, dan krijg je direct korting!

* behalve op aanbiedingen

Alles over de klantenkaart

Gall nieuwsbrief

Meld je nu aan