Wilde Whisky Dagen | laatste weekend!

Op dit moment zijn het geen Wilde Whisky Dagen. Maar als je meer wilt weten over whisky, zit je bij Gall & Gall helemaal goed. Lees alles over soorten whisky, welke smaken er zijn en de top 5 blend en malt whisky's. Of bekijk meteen je favoriet in de (online) winkel.

 
Alle Whisky's

Soorten whisky

Weet je al welke soort whisky je wilt? Kies hieronder jouw favoriete soort whisky.

Malt whisky Blended whisky Bourbon whisky Flavoured whisky

En verder op deze pagina:
Altijd 10% korting op whisky
Whisky en smaken
Top 5 Blend en Malt
Bestellen met de Klantenkaart korting

Altijd 10% korting op whisky

Met een klantenkaart heb je altijd 10% korting op whisky*. Als je bestelt en een Klantenkaart toevoegt in je winkelmandje, krijg je direct tot korting op jouw favoriete whisky. Daarnaast zijn er elke maand extra aanbiedingen op whisky, speciaal voor kaarthouders.
* Behalve op whisky’s die al in de aanbieding zijn.
Alles over de Klantenkaart  Whisky met extra kaarthouderskorting

Welke moet ik kiezen?

Hulp bij het zoeken van een mooie whisky is altijd handig! We hebben ze allemaal: Blend, Single Malt, Schots, Iers of Amerikaans. Op smaak ingedeeld om het makkelijker voor je te maken de juiste whisky te vinden. Vol en rijk of krachtig en rokerig. Advies geven we je graag in de winkel, maar ook online helpen we je graag op weg. Want welke whisky kies je uit onze ruim 200 flessen?

Al onze whisky’s hebben we in 4 smaken ingedeeld.

Mild en zacht: zacht, rond, fluweel en subtiel. Perfect voor in de mix.
Medium en granig: Peer, graan, havermout en honing.
Vol en rijk: gedroogd fruit, karamel en zoet.
Krachtig en rokerig: Rook, zilt, intens en eikenhout.

Malt of blend?

Blends

Bij Gall & Gall vind je meer dan 130 blends. Elke blended whisky is een unieke samenstelling van graan en malt whisky’s. De Master Blenders van de verschillende whiskyhuizen componeren uit verschillende vaten malt en grain whisky’s hun eigen karakteristieke blend van het huis. Blended whisky’s zijn zachter van smaak dan ‘ruwere’ Single Malts.

Top 5 blends

Glen Talloch
Famous Grouse
Grant’s
William Lawson’s
Jameson

Malt whisky’s
Gall & Gall heeft meer dan 170 malts in het assortiment. Een Single Malt Scotch Whisky wordt gemaakt van whisky van een distilleerderij. Veelal uit de regio Speyside. Toch kunnen in een Malt meerdere whisky’s zitten. Dus familie van elkaar en altijd van hetzelfde huis. De smaak verraadt de herkomst van de whisky. Want de kwaliteit van het water, gerst, turf en het soort vat (meestal sherry en bourbon, maar soms ook port of rum) geven elke malt een eigen kleur, eigen smaak en eigen geur.

Top 5 malt whisky’s

Glenfiddich 12 Years Old
Bowmore 12 Years
Laphroaig 10 Years
The Irishman
Glengoyne 10 Years

Bestellen met je Klantenkaart

Ik bestel voor ‘t eerst

Als je voor het eerst bestelt, maak je een account aan, koppel hieraan je Klantenkaart en bestel de whisky met mega korting direct. De korting wordt dan automatisch berekend.

Mijn klantenkaart moet nog gekoppeld worden

Heb je al een account maar de Klantenkaart nog niet gekoppeld? Dit kun je doen bij Mijn Account. Log in, klik aan de linkerkant op Klantenkaart en vul hier je Klantenkaart nummer en e-mailadres in. De korting wordt dan automatisch berekend.