Wilde Whisky Dagen

Het zijn Wilde Whisky Dagen bij Gall & Gall. Dat betekent dat al onze 1141 whisky's nu extra voordelig zijn! Naast de 'normale' flessen hebben we ook genoeg bijzondere whisky's. Vanuit Japan tot Schotland en van een paar jaar tot meer dan 40 jaar oud! En allemaal met korting. Zoek jouw favoriet!

Prijswinnende whisky's

Gall & Gall maakt het je makkelijk. Want ieder jaar proeven en beoordelen 's werelds beste experts duizenden whisky's. De prijswinnaars herken je aan hun lauwekrans met hun specifieke award. 

Zoals Jim Murray bijvoorbeeld. Hij maakt onderscheid tussen 'duivels slecht' of 'supersterwhisky'. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Bijzondere whisky’s: van Schotland tot India

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky’s uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whisky merken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht.

Tot 20 euro korting!

Ook direct profiteren van de extra kaartkorting op whisky? Tijdens de Wilde Whisky Dagen zijn er speciale aanbiedingen voor kaarthouders waarbij de korting kan oplopen tot 20 euro! Dus word nu kaarthouder! Voor 10 euro per jaar krijg je standaard 10% korting op whisky*, het magazine Proef! op de mat en speciale aanbiedingen op bijzondere whisky's. 

* behalve op aanbiedingen

Korting

tot 10 euro!
Up-to-date blijven?

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en toekomstige acties!