Wilde Whisky Dagen

Helaas... de Wilde Whisky Dagen bij Gall & Gall zijn voorbij. Maar tussen onze 1141 whisky's zit er altijd wel een bij met extra korting of iets speciaals. Wat dacht je van bijzondere whisky's in ons assortiment: van Japan tot Schotland en van een paar jaar tot meer dan 40 jaar oud! Zoek jouw favoriet!

Prijswinnende whisky's

Gall & Gall maakt het je makkelijk. Want ieder jaar proeven en beoordelen 's werelds beste experts duizenden whisky's. De prijswinnaars herken je aan hun lauwerkrans met de award. Zoals Jim Murray bijvoorbeeld. Hij maakt onderscheid tussen 'duivels slecht' of 'supersterwhisky'. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Bijzondere whisky’s: van Schotland tot India

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky’s uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whisky merken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht.

Extra korting met de klantenkaart

Ook direct profiteren van extra kaartkorting op whisky? Met de klantenkaart krijg je voor 10 euro per jaar altijd 10% korting op whisky* (en ook op wijn en mousserende wijnen). Daarnaast zijn er voor kaarthouders altijd speciale aanbiedingen en krijg je het magazine Proef! op de mat, boordevol interessante verhalen over drank.

* behalve op aanbiedingen