Skip to main content

800 whisky's met korting


Wilde Whisky Dagen

Whiskyflessen op oranje achtergrond
Whiskyflessen op oranje achtergrond

Het zijn Wilde Whisky Dagen bij Gall & Gall. Dus heel veel whisky's met korting! En daartussen zit vast jouw favoriet! Want we hebben whisky’s van een paar jaar tot 40 jaar oud. Maar ook whisky’s vanuit de hele wereld, van Japan tot Schotland. Kijk meteen of jouw favoriete fles nu ook extra voordelig geprijsd is!

Alle whisky acties

Blend, malt of bourbon?

Welke whisky drink jij het liefst? Kies je voor een single malt uit Schotland, of liever een Amerikaanse bourbon? Of is een blend echt jouw ding? Bij Galll & Gall hebben we meer dan 700 flessen uit alle hoeken van de wereld. Daar zit vast wel iets lekkers tussen voor jou. Kies van een van deze hieronder of zoek verder in de shop!

Alle whisky >

Extra voordeel met de klantenkaart

Voor whiskyliefhebbers die ook nog kaarthouder zijn, hebben we een aantal speciale flessen met extra korting. En die kan oplopen tot 20 euro. Profiteer mee!

Alle kaarthouders whisky >

EXTRA KORTING MET DE KLANTENKAART

twee gall en gall passen op elkaar

Ook direct profiteren van extra kaartkorting op whisky? Met de klantenkaart krijg je voor 10 euro per jaar altijd 10% korting op whisky* (en ook op wijn en mousserende wijnen). Daarnaast zijn er voor kaarthouders altijd speciale whiskyaanbiedingen en krijg je het magazine Proef! op de mat, boordevol interessante verhalen over drank.

* behalve op aanbiedingen

ALLE KAARTACTIES WHISKY

PRIJSWINNENDE WHISKY'S

kantelend whisky glas

Gall & Gall maakt het je makkelijk. Want ieder jaar proeven en beoordelen 's werelds beste experts duizenden whisky's. De prijswinnaars herken je aan hun lauwerkrans met de award. Zoals Jim Murray bijvoorbeeld. Hij maakt onderscheid tussen 'duivels slecht' of 'supersterwhisky'. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

MEER OVER PRIJSWINNENDE WHISKY'S