Wilde Whisky Dagen

De Wilde Whisky Dagen zijn weer voorbij. Maar ook dan vind je bij Gall & Gall altijd de beste whisky aanbiedingen! Kies uit meer dan 500 whisky's. Van bekende merken tot speciale en exclusieve whisky’s die slechts in kleine oplage worden geproduceerd. Als whiskyliefhebber zit je bij Gall & Gall helemaal goed.We helpen je graag op weg in de wereld van Whisky. Ben je nieuw en weet niet niet exact welke whisky je zoekt? Ga dan direct naar onze whiskypagina.

Whisky types

Weet je al welk type whiskydrinker jij bent? Ga dan direct naar een van onze whisky soorten pagina's.
Malt whisky Blended whisky Bourbon whisky Flavoured whisky

Exclusieve flessen

Bij Gall & Gall vind je een enorm aanbod aan whisky’s. Schots, Iers, Amerikaans, Japans, maar ook exclusieve en gelimiteerde oplages hebben wij doorgaans in huis. Zo hebben wij een prachtige fles van maar liefst 51 jaar oud in ons assortiment, de Glenglassaugh 51 years 70CL. Deze bijzondere whisky is gelimiteerd tot een oplage van 191 stuks. Of wat dacht je van van de Chivas Royal Salute Stone of Destiny 38 years 70CL, het kroonstuk op de Royal Salute range van Chivas. De Stone of Destiny ontleent zijn naam aan een blok rood zandsteen gebruikt in de kroningen van de vorsten van Schotland en later de vorsten van het Verenigd Koninkrijk. Lees meer over onze bijzondere whisky's.
Bekijk al onze exclusieve whisky’s

Altijd 10% korting op whisky

Met een klantenkaart heb je altijd 10% korting op whisky*. Als je bestelt en een Klantenkaart toevoegt in je winkelmandje, krijg je direct tot korting op jouw favoriete whisky. Daarnaast zijn er elke maand extra aanbiedingen op whisky, speciaal voor kaarthouders.
* Behalve op whisky’s die al in de aanbieding zijn.
Alles over de Klantenkaart  Whisky met extra kaarthouderskorting