Skip to main content

met Bacardí


Win een festival weekend

COVID-19 update. Inmiddels is duidelijk dat de zomer festivals door COVID-19 zijn geannuleerd. Een teleurstellende, maar meer dan begrijpelijke keuze van de Belgische en Nederlandse overheid. Wij hebben het besluit genomen om alle gewonnen tickets om te zetten naar 2021 tickets voor het festival van jouw keuze. Wij zullen dit vanzelfsprekend per e-mail aan de winnaars bevestigen. Je maakt nog steeds tot en met 30 juni 2020 dagelijks kans op tickets. Wij verzoeken je om jouw e-mail Inbox (alsook Spam) regelmatig te controleren. Bij voorbaat dank voor je begrip, we zien elkaar volgende zomer. Het BACARDÍ team

Win een festival weekend

Maak dagelijks kans op 2 tickets voor jouw favoriete festival in 2021, en bouw een feestje in de Casa BACARDĺ! Kies zelf uit 4 onvergetelijke festivals!

WIL JIJ KANS MAKEN OP DE FESTIVAL ZOMER VAN JE LEVEN?

Je kunt nu al kans maken op die tickets voor 2021! Vind de promotionele flessen van BACARDI bij jouw Gall & Gall in de buurt of koop nu eenvoudig een fles online. De code voor deelname vind je op de halshanger van de deelnemende BACARDI flessen. Elke dag worden de winnaars benaderd. 

 

HEB JE AL EEN UNIEKE CODE? DOE DAN HIERONDER GELIJK MEE! 

Ik heb een code

Volg Bacardí ook op social!

Volg je ons al op social media voor de nieuwste updates?

   Bacardi_NL

Proef de festival zomer!

Proef de festival zomer!

Wil jij nu al de festival zomer thuis proeven? Hieronder vind je het recept van de BACARDÍ Coconut Mismo. Maar je kunt nog veel meer heerlijke cocktails met BACARDÍ maken. Die vind je onderaan de pagina terug.

BACARDÍ Coconut Mismo

Ingrediënten

  • 50 ml BACARDÍ Coconut
  • 170 ml bruisend water
  • 1 schijfje limoen
  • 1 schijfje grapefruit

Bereiding 

  1. Vul een highball glas met ijsklontjes.
  2. Knijp hier de limoen bovenuit.
  3. Schenk de BACARDÍ Coconut en het bruisend water in het glas. 
  4. Garneer met het schijfje grapefruit.

De beste flessen voor je cocktail