Skip to main content
image

Bacardí cocktails

De lekkerste BACARDÍ cocktails maak je gewoon bij jou thuis! Op deze pagina delen we de lekkerste cocktail creaties die je kunt maken met de rum van BACARDÍ. Ontdek de Bacardi Mojito, Bacardi Razz Mojito, de Bacardi Cuatro Highball of ga voor de Bacardi Limon Cola. Laat je inspireren en ontdek wat jouw nieuwe favoriete BACARDÍ cocktail wordt!

BACARDÍ cocktailrecepten

BACARDÍ is één van de bekendste rummerken ter wereld! Naast de 'gewone' witte rum: Bacardi Carta Blanca, zijn er de varianten met een smaakje zoals Limon, Razz en Spiced. En natuurlijk de bekende bruine 'aged' rums. De lekkerste cocktails van BACARDÍ hebben we voor jou op een rijtje gezet. Laat je inspireren en koop direct de bijbehorende fles! Alle BACARDÍ rum >

BACARDÍ cocktailpakketten!

In één keer alles in huis hebben voor je Bacardi cocktails? Probeer dan eens één van onze kant & klare cocktailpakketten!

Of je nou gaat voor de klassieke Bacardi Mojito, de verfrissende Daiquiri of de stijlvolle Old Fashioned, met onze pakketten maak je deze heerlijke cocktails gewoon bij jou thuis!

Perfect voor een gezellige avond thuis, feestjes of andere speciale gelegenheden.

image

Gall & Gall heeft een ruim assortiment aan rum waarmee je de heerlijkste rum cocktails kunt maken! Wil je graag nog meer over rum cocktails weten? We vertellen je er alles over! Want wat zijn de top 10 rum cocktails en welke zijn nu echt de lekkerste?

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.