Skip to main content
Andrian Lagrein Tor di Lupo Riserva

Royal red 5.0

Andrian Lagrein Tor di Lupo Riserva

Italië - Lagrein 2018 75CL 14%

100% lagrein uit het Noord-Italiaanse Alto-Adige. Hij rijpt op nieuwe eikenhouten vaten. De ‘Tor di Lupo’ smaakt naar zwarte kersen en chocola.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Andrian Lagrein Tor di Lupo Riserva

Lagrein is een druivensoort die je voornamelijk vindt in het Noord-Italiaanse Alto-Adige. De druif schijnt verwant te zijn aan syrah, maar is wat aardser en kruidiger. In Terlano maakt de lokale coöperatie Kellerei-Cantina Andrian een rustieke wijn die rijpt op nieuwe eikenhouten vaten. De 'Tor di Lupo' smaakt naar zwarte kersen en chocola. Je kan hem schenken bij Italiaanse gerechten zoals carpaccio of bresaola. Maar ook bij gerechten uit de Oostenrijkse keuken kan hij prima. Denk dan bijvoorbeeld aan een Wiener Schnitzel of goulash.

Lekker bij Wienerschnitzel en goulash
5.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Fantastische Lagrein. Genieten
Lagrein

De lagrein wordt meestal gebruikt in droge rode wijnen. Hij brengt kruidigheid met klein bittertje. Past bij pasta en gerechten met wit en rood vlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving 100% lagrein uit het Noord-Italiaanse Alto-Adige. Hij rijpt op nieuwe eikenhouten vaten. De 'Tor di Lupo' smaakt naar zwarte kersen en chocola.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort lagrein
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Andrian Via Silberleiten, 7, Terlano, Italy Website: www.kellerei-andrian.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2012
2 bicchieri

Gambero Rosso

Oogstjaar 2015
p_94 punten

James Suckling

Oogstjaar 2017
93 punten

James Suckling

Ons verhaal

Italië
Kellerei-Cantina Andrian

Kellerei-Cantina Andrian is een Noord-Italiaanse wijnproducent uit Terlano (Terlan). We zitten in het gebied Süd-Tirol. Tot het einde van de Eerste Wereldoorlog behoorde dit gebied toe aan Oostenrijk. De mensen spreken er ook nog Duits. Vandaar de naam Kellerei Andrian, het dorpje Terlan en natuurlijk de aangeplante inheemse druiven, die ook niet bepaald Italiaans klinken. Wat dacht je van lagrein, gewürztraminer en müller thurgau? Kellerei Andrian bestaat al sinds 1893 en is de oudste coöperatie van Süd-Tirol. Dankzij de verkoelende invloed van de nabijgelegen Alpen hebben alle wijnen van Andrian een verfrissend, schoon en puur karakter.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.