Overige mixen
Angostura Cocoa Bitter
Trinidad - Overige mixen 10CL 48%
Angostura Cocoa Bitter is een unieke combinatie van cacao en exotische specerijen. Deze unieke smaakmaker wordt gebruikt in verschillende gerechten en is perfect voor cocktails zoals Espresso Martini.
Angostura opgericht in 1824 afkomstig uit Trinidad & Tobago is wereldwijd bekend om zijn rum en bitters. De rums zijn 100% Trinidees, gemaakt in één distilleerderij, op één eiland en de bitters staan wereldwijd bekend als unieke smaakmaker.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
10CL
Alles over Angostura Cocoa Bitter
Angostura Cocoa Bitter is een unieke combinatie van cacao en exotische specerijen. Deze unieke smaakmaker wordt gebruikt in verschillende gerechten en is perfect voor cocktails zoals Espresso Martini.
Angostura opgericht in 1824 afkomstig uit Trinidad & Tobago is wereldwijd bekend om zijn rum en bitters. De rums zijn 100% Trinidees, gemaakt in één distilleerderij, op één eiland en de bitters staan wereldwijd bekend als unieke smaakmaker.
Description | Angostura Cocoa Bitter is een unieke combinatie van cacao en exotische specerijen. Deze unieke smaakmaker wordt gebruikt in verschillende gerechten en is perfect voor cocktails zoals Espresso Martini. |
Inhoud | 10 Centiliter |
Alcoholpercentage | 48% |
Ingrediënten | Ingredients: Alcohol, Water, Cocoa Nibs, Glycerine, Gentian Spices, Sugar, Vegetable Colourant: Caramel E 150A. |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.