Skip to main content
Appleton Estate Signature Blend

Bruine rum 4.0

Per fles

Appleton Estate Signature Blend

70CL 40%

Appleton Estate Signature Blend is een volle, medium-zoete rum. Een heerlijke mix van 15 geselecteerde aged rums. Een gouden rum die levendig, vurig aromatisch en diep doordrongen van smaak is.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Appleton Estate Signature Blend

Al meer dan 260 jaar verwerken de mensen van Appleton Estate met warmte, passie en de unieke geest van Jamaica, ruwe suikerriet tot een prachtig eindproduct. Perfect voor nippen of om ‘gewone’ drankjes te transformeren tot buitengewone cocktails. Een blended rum gemaakt van 15 verschillende rumsoorten met een uiteenlopende stijl en leeftijd. Geproduceerd op een domein van bijna 4500 hectare in de Nassau Valley in Jamaica  De plantage is gelegen op een kalksteenplateau. Rijk van smaak met citrus en fruit tonen (sinaasappel, abrikoos, perzik). Lekker in de mix met Ginger Ale, Ginger Beer, Appelsap (troebel) of Cola.

4.0
  • Prettige eenvoudige rum voor een goede prijs. Vrij straf, maar soepel in de afdronk met karamel en vanille.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
DCM S.p.A. Via F. Sacchetti 20 Sesto San Giovanni (MI) - Italy Website: www.appletonestate.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen