
Royal red
2e halve prijs
Argiolas Isola Dei Nuraghi Rosso 'Korem'
Oorsprong - Italië 2018 75CL
Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Argiolas Isola Dei Nuraghi Rosso 'Korem'
De Korem is een wijn afkomstig uit het beschermde herkomstgebied Isola dei Nuraghi. Een IGT midden op het eiland Sardiniƫ. Hij wordt gemaakt door een van de beste producenten van het eiland: Argiolas. De wijn is een blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Hij rijpt eerst 12 maanden op hout en daarna 6 maanden op fles. Drink hem bij een gegrilde rib-eye of bij harde kazen.
-
anoniem
Vol, fruitig, kruidig
Een druif die zorgt voor rijke tannines en een hoge zuurgraad. Wordt vaak geblend met andere druiven. Past goed bij gerookte vleessoorten.
De cannonau druif brengt sappige, fruitige wijnen voort met een kruidig kantje. Perfect match bij gerechten met tomatensaus
Beschrijving | Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Soort | bovale, carignano, cannonau |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Wine and Spirits Magazine
Vinous
Wine Spectator
James Suckling
Ons verhaal
Vitivinicola Antonio Argiolas is afkomstig uit Sardinië, het eiland in de Middellandse Zee met zijn centrale ligging. Door de eeuwen heen is Sardinië beïnvloed door alle belangrijke wijnlanden die grenzen aan de Middellandse Zee en zijn er uit alle uithoeken druivensoorten naar het eiland gebracht. Het gevolg is dat er een enorme diversiteit van druiven te vinden is op Sardinië. Van een aantal van die druiven maakt Argiolas karaktervolle wijnen. Voorheen was Sardinië een onderontwikkeld wijngebied, maar door investeringen en de komst van moderne vinificatieapparatuur zit Sardinië in de lift. Argiolas wordt gezien als de top van Sardinië.