Skip to main content
Argiolas Isola Dei Nuraghi Rosso 'Korem'

Royal red 5.0

2e halve prijs

Argiolas Isola Dei Nuraghi Rosso 'Korem'

Oorsprong - Italië 2018 75CL

Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Argiolas Isola Dei Nuraghi Rosso 'Korem'

De Korem is een wijn afkomstig uit het beschermde herkomstgebied Isola dei Nuraghi. Een IGT midden op het eiland Sardiniƫ. Hij wordt gemaakt door een van de beste producenten van het eiland: Argiolas. De wijn is een blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Hij rijpt eerst 12 maanden op hout en daarna 6 maanden op fles. Drink hem bij een gegrilde rib-eye of bij harde kazen.

5.0
  • Vol, fruitig, kruidig
Carignano

Een druif die zorgt voor rijke tannines en een hoge zuurgraad. Wordt vaak geblend met andere druiven. Past goed bij gerookte vleessoorten.

Cannonau

De cannonau druif brengt sappige, fruitige wijnen voort met een kruidig kantje. Perfect match bij gerechten met tomatensaus

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Blend van 55% Bovale, 35% Carignano en 10% Cannonau. Hij is stevig met de smaak van kersen, eucalyptus en vanille. Lekker bij gegrilde rib-eye of harde kazen.
Inhoud 75 Centiliter
Soort bovale, carignano, cannonau
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Website: WWW.ARGIOLAS.IT Email: b.pinna@argiolas.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

4 keer bekroond
Oogstjaar 2011
90 punten

Wine and Spirits Magazine

Oogstjaar 2012
89 punten

Vinous

Oogstjaar 2015
90 punten

Wine Spectator

Oogstjaar 2016
94 punten

James Suckling

Ons verhaal

Argiolas S.p.A.
Argiolas S.p.A.

Vitivinicola Antonio Argiolas is afkomstig uit Sardinië, het eiland in de Middellandse Zee met zijn centrale ligging. Door de eeuwen heen is Sardinië beïnvloed door alle belangrijke wijnlanden die grenzen aan de Middellandse Zee en zijn er uit alle uithoeken druivensoorten naar het eiland gebracht. Het gevolg is dat er een enorme diversiteit van druiven te vinden is op Sardinië. Van een aantal van die druiven maakt Argiolas karaktervolle wijnen. Voorheen was Sardinië een onderontwikkeld wijngebied, maar door investeringen en de komst van moderne vinificatieapparatuur zit Sardinië in de lift. Argiolas wordt gezien als de top van Sardinië.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen