Skip to main content
Argiolas Nasco Di Cagliari 'Iselis Bianco'

Big white

2e halve prijs

Argiolas Nasco Di Cagliari 'Iselis Bianco'

Oorsprong - Italië 2020 75CL

Nasco is nou typisch zo’n inheemse druif die je eigenlijk alleen maar tegenkomt op Sardinië. Je ruikt de geur van gele bloemen en tropisch fruit.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Argiolas Nasco Di Cagliari 'Iselis Bianco'

Nasco is nou typisch zo'n inheemse druif die je eigenlijk alleen maar tegenkomt op Sardinië. Hij staat aangeplant in de buurt van Cagliari, de hoofdstad van het eiland. De druiven worden 's ochtends in alle vroegte geplukt om de frisheid in de wijn te behouden. In de Argiolas Nasco di Cagliari DOC 'Iselis Bianco' ruik je de geur van gele bloemen en tropisch fruit. De wijn heeft veel lengte en als hij wat ouder wordt dan ontdek je een breed scala van rijpingstonen.

Lekker bij gebakken vis
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Nasco is nou typisch zo'n inheemse druif die je eigenlijk alleen maar tegenkomt op Sardinië. Je ruikt de geur van gele bloemen en tropisch fruit.
Inhoud 75 Centiliter
Soort nasco
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Email: b.pinna@argiolas.it Website: WWW.ARGIOLAS.IT
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2015
Zilver

Decanter

Oogstjaar 2016

Omfietswijn

Oogstjaar 2019
92 punten

James Suckling

Ons verhaal

Argiolas S.p.A.
Argiolas S.p.A.

Vitivinicola Antonio Argiolas is afkomstig uit Sardinië, het eiland in de Middellandse Zee met zijn centrale ligging. Door de eeuwen heen is Sardinië beïnvloed door alle belangrijke wijnlanden die grenzen aan de Middellandse Zee en zijn er uit alle uithoeken druivensoorten naar het eiland gebracht. Het gevolg is dat er een enorme diversiteit van druiven te vinden is op Sardinië. Van een aantal van die druiven maakt Argiolas karaktervolle wijnen. Voorheen was Sardinië een onderontwikkeld wijngebied, maar door investeringen en de komst van moderne vinificatieapparatuur zit Sardinië in de lift. Argiolas wordt gezien als de top van Sardinië.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen