Skip to main content
Argiolas Rosso 'Iselis'

Fruit smoothie

2e halve prijs

Argiolas Rosso 'Iselis'

Oorsprong - Italië 2018 75CL

Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Argiolas Rosso 'Iselis'

De Iselis is een typisch Sardijnse blend van de inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel. Hij rijpt 12 maanden op eikenhouten vaten en daarna nog eens 6 maanden op fles in de kelders van Argiolas. Het is een heerlijke wijn met een lange en intense afdronk. Schenk hem bij lamsvlees, gegrild rood vlees of harde kazen zoals bijvoorbeeld Parmezaan.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Typisch Sardijnse blend van inheemse druiven Monica, Carignano en Bovale. Hij is zacht met zwart fruit zoals bosbessen en bramen. Daarnaast proef je peper, vanille en kaneel.
Inhoud 75 Centiliter
Soort monica
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Website: WWW.ARGIOLAS.IT Email: b.pinna@argiolas.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

4 keer bekroond
Oogstjaar 2013
91 punten

Vinous

Oogstjaar 2015
88 punten

Wine Spectator

Oogstjaar 2016
g_2 bicchieri

Gambero Rosso

Oogstjaar 2017
92 punten

Vinous

Ons verhaal

Argiolas S.p.A.
Argiolas S.p.A.

Vitivinicola Antonio Argiolas is afkomstig uit Sardinië, het eiland in de Middellandse Zee met zijn centrale ligging. Door de eeuwen heen is Sardinië beïnvloed door alle belangrijke wijnlanden die grenzen aan de Middellandse Zee en zijn er uit alle uithoeken druivensoorten naar het eiland gebracht. Het gevolg is dat er een enorme diversiteit van druiven te vinden is op Sardinië. Van een aantal van die druiven maakt Argiolas karaktervolle wijnen. Voorheen was Sardinië een onderontwikkeld wijngebied, maar door investeringen en de komst van moderne vinificatieapparatuur zit Sardinië in de lift. Argiolas wordt gezien als de top van Sardinië.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen