Cognac
Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask
Frankrijk - Cognac 70CL 40%
Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask heeft minimaal 4 jaar in limousin houten vaten gelegen om een verfijnde smaak van gedroogd fruit en rozijnen te ontwikkelen.
De VSOP Triple cask cognac van Bache-Gabrielsen heeft een specifiek proces van drie vaten ondergaan waarbij de cognac eerst in vaten van 350 - 400 liter heeft gelegen, vervolgens in groten vaten en als finish in kleine vaten die meer lucht toelaten om de cognac ronder en eleganter te laten smaken. In 2021 heeft de Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask van The Spirits Business een gouden onderscheiding gekregen in de categorie cognac.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
70CL
Alles over Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask
Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask heeft minimaal 4 jaar in limousin houten vaten gelegen om een verfijnde smaak van gedroogd fruit en rozijnen te ontwikkelen.
De VSOP Triple cask cognac van Bache-Gabrielsen heeft een specifiek proces van drie vaten ondergaan waarbij de cognac eerst in vaten van 350 - 400 liter heeft gelegen, vervolgens in groten vaten en als finish in kleine vaten die meer lucht toelaten om de cognac ronder en eleganter te laten smaken. In 2021 heeft de Bache-Gabrielsen VSOP Triple Cask van The Spirits Business een gouden onderscheiding gekregen in de categorie cognac.
Ons verhaal
Een ambitieuze Thomas Bache-Gabrielsen aarzelde niet om zijn eigen land te verlaten en vertrok in 1903 naar Frankrijk om Cognac te ontdekken. Hij wist dat dit de juiste beslissing was om zijn dromen waar te kunnen maken: ‘’naam maken met zijn eigen cognachuis.’’ Twee jaar na aankomst in Cognac richtte Thomas, in 1905, Maison Bache-Gabrielsen op. Hij wist dat als hij deel wilde uitmaken van de erkende cognac beweging, hij zijn eigen stempel moest drukken. Met de waarden gedurfd, authentiek en savoir-faire wilde Thomas Bache-Gabrielsen dit bereiken. Momenteel wordt de distilleerderij geleid door de 4e generatie en heeft het cognachuis sinds 1905 onvermoeibaar gewerkt om de vele facetten van cognac te verkennen, om zo nieuwe zintuigelijke ervaringen te kunnen bieden.