Skip to main content
Balvenie Stories 12 Years American Oak

Vol & rijk 4.0

Per fles

Balvenie Stories 12 Years American Oak

Oorsprong - Schotland 70CL 43%

Een nieuwe serie in de Balvenie familie, whisky geïnspireerd op medewerkers van de distilleerderij. De 12yo is ontstaan uit de hand van leerling malt master Kelsey McKechnie waarin de Kentyucky Virgin Oak gebruikt wordt om een fruitigere Balvenie te maken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Balvenie Stories 12 Years American Oak

In de smaak tonen van sinaasappel, citroen, vanille, honing en wat gesmolten bruine suiker en eikenhout.

4.0
  • Lekkere makkelijke whisky. Een allemans vriend met een speciaal randje .
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Oorsprong Schotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Balvenie Speyside

The Balvenie Distillery is gelegen in het hart van Speyside, in de Schotse Hooglanden en is eigendom van William Grant & Sons. Er is maar weinig veranderd sinds de eerste distillatie in 1893 en de buitengewone kwaliteit van The Balvenie Single Malt Scotch Whisky is te danken aan het feit dat de distilleerderij een hoog niveau van ambachtelijk vakmanschap vasthoudt en koestert. Nergens anders zult u een distilleerderij vinden die nog altijd haar eigen gerst verbouwt, nog altijd mout op haar eigen traditionele moutvloer en nog altijd een team van kuipers in dienst heeft om voor alle vaten te zorgen, evenals een kopersmid die de ketels onderhoudt. Als geen ander verdient The Balvenie het predicaat ‘handgemaakt’. The Balvenie Malt Master David Stewart was voorloper op het gebied van finishen; het overbrengen van whisky tijdens of na rijping naar een ander type vat om gedurende een korte periode een extra boost in smaak te geven.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen