Skip to main content
Beyerskloof Diesel Pinotage

Big Red

2e halve prijs

Beyerskloof Diesel Pinotage

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL

Het vlaggenschip van pinotage-specialist Beyerskloof. Na 18 maanden rijping op Franse eikenhouten vaten zijn alleen de beste vaten goed genoeg voor de productie van de Diesel Pinotage.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Beyerskloof Diesel Pinotage

A local hero. Zo wordt de Diesel Pinotage genoemd in Stellenbosch. Beyerskloof is namelijk dé pinotage-specialist. En deze wijn, gemaakt van 100% pinotage, is hun vlaggenschip. Het geheim van het succes is een grote hoeveelheid pinotage om uit te kiezen. De wijn rijpt 18 maanden op Franse eikenhouten vaten. Na de rijping worden de beste 22 vaten geselecteerd uit een totaal van 300 vaten. Alleen de beste wijnen zijn goed genoeg voor de productie van Diesel Pinotage, die je gerust tot 10 jaar na het oogstjaar kan drinken.

Lekker bij Gebraden rood vlees
Pinotage

Zuid-Afrika's eigen hartige rode wijndruif kan lekker stevig of juist heel fruitig van smaak zijn. Lekker bij braadvlees of geroosterde groenten.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Het vlaggenschip van Beyerskloof. De wijn rijpt 18 maanden op Franse eikenhouten vaten. Na de rijping worden de beste 22 vaten geselecteerd uit een totaal van 300 vaten.
Inhoud 75 Centiliter
Soort pinotage
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Beyerskloof R 304 (Klipheuwel Road), STELLENBOSCH, South Africa Email: wine@beyerskloof.co.za Website: www.beyerskloof.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

9 keer bekroond
Oogstjaar 2014
92 punten

Stephen Tanzer

Oogstjaar 2015
92 punten

Vinous

Oogstjaar 2016
p_93 punten

Wine Advocate

s_5 sterren

Platter's Wine Guide

p_92 punten

Stephen Tanzer

p_92 punten

Vinous

gold_outstanding

Int. Wine & Spirits Competition

gold_outstanding

IWSC

Oogstjaar 2018
5 sterren

Platter's Wine Guide

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Constantia
Beyerskloof Constantia

Beyerskloof is de grootste producent van pinotage in Zuid-Afrika. Zij hebben de goede pinotagewijnen internationaal op de kaart gezet. Ze zijn dan ook de echte 'pinotage specialist’. Beyers Truter is de wijnmaker van Beyerskloof. Hij is een begrip in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. En binnenkort waarschijnlijk ook bij jou.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen