Alles over Bier Cadeaus

Start het feest en geef die ene of meerdere bierliefhebbers precies het cadeau dat hij of zij het liefste wil: (meer) bier. En of dit nu de alledaagse pils is, speciaal bier, blond bier of wereldbier; hier vind je bierpakketten van alle soorten. Zo kun je elke liefhebber het juiste bierpakket cadeau geven. Hieronder vind je alles over bier cadeaus en bierpakketten!

Bier cadeau? Ga voor het bierpakket

Bij Gall & Gall heb je keuze uit meerdere soorten bier én bierpakketten. Je vindt hier een breed assortiment aan bierpakketten als cadeau voor hem of haar, bierliefhebbers of niet. Een bierbox is het ideale cadeau voor speciale gelegenheden, kerst, sinterklaas; eigenlijk elke gelegenheid wel!

Blond bier

Ben je meer op zoek naar het wat soepelere, goudgele blond bier? Kies dan voor het bierpakket van La Chouffe met het originele glas! Of ga gelijk voor het grote geschut en bestel een 0,75CL fles van La Chouffe. Voor de bierkenners en de ervaren bierdrinkers is de Deus Brut des Flambres de perfecte uitkomst: een luxe, mousserend bier met een frisse lichtdroge smaak! Alleen al de fles zelf is al een cadeau op zichzelf!


Deus Brut des Flambres vindt zijn oorsprong in 2 landen. Het brouwen en de vergisting van dit bier vinden plaats in België. In Frankrijk vindt volgens eeuwenoude techniek de rijping, klaring en de ontgisting plaats. Serveer hem in een flute of wijnglas als aperitief. Heerlijk bij oesters of foie gras!


Bier en bierpakketten uit het buitenland

Is bier van eigen grond niet genoeg en ben je op zoek naar iets wereldser? Probeer dan het bierpakket van de World of Beers. In de bierbox zitten 6 bieren vanuit de hele wereld: Estrella Damm uit Spanje, Carlsberg uit Denemarken, Krombacher uit Duitsland, Budweiser uit de USA, Stiegl uit Oostenrijk, en het Scandinavische Tuborg Skøll. In dit laatste bier zit wodka! 

Een veelzijdig bierpakket voor degenen die nieuwe bieren willen proberen. Zoek je een cadeau voor een Belgische bieren fanaat? Kies dan voor het Belgische bierpakket. Alle Belgische klassiekers in 1 box, waaronder de Verboden Vrucht, Celis White en Hoegaarden Rosé. 

Meer cadeaus

Zit je bierpakket er niet tussen? Neem dan eens een kijkje op onze bier cadeau pagina en vind jouw perfecte biertje! Bij Gall & Gall vind je ook andere dranken zoals de mooiste wijn cadeaus. Wil je toch iets anders? Neem dan een kijkje op onze cadeau pagina. Hier vind je alles over cadeaus bezorgen, de top 5 cadeaus voor hem of haar en de lekkerste whisky’s. Als je het echt niet meer weet, ga dan voor de digitale cadeaukaart!