Skip to main content
St. Bernardus Cadeaupakket met glas

Cadeaupakket

St. Bernardus Cadeaupakket met glas

België - Cadeaupakket 4X33CL 8,2%

De cadeauverpakking bevat maar liefst vier soorten St. Bernardus speciaalbier: Prior, Abt, Wit en Tripel. Ook zit er een mooi glas erbij. Een prachtig cadeau!

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over St. Bernardus Cadeaupakket met glas

De cadeauverpakking bevat maar liefst vier soorten St. Bernardus speciaalbier: Prior, Abt, Wit en Tripel. Ook zit er een mooi glas erbij. Een prachtig cadeau!

In 1946 besluit de abt van de abdij Sint Sixtus, het trappistenklooster van Westvleteren, om hun bier voor iedereen beschikbaar te maken. Hij geeft een licentie af aan een lokaal ondernemer: onder de merknaam St. Sixtus. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit en het juiste receptuur gebruikt wordt, gaat de brouwmeester van de abdij mee naar de nieuwe brouwerij St. Bernard. Een lekenbroeder van Poolse afkomst neemt het allergrootste geheim mee dat een brouwerij bezit: gist.

Bevat barley and barley products, cereals and their derivatives
Beschrijving De cadeauverpakking bevat maar liefst vier soorten St. Bernardus speciaalbier: Prior, Abt, Wit en Tripel. Ook zit er een mooi glas erbij. Een prachtig cadeau!
Inhoud 132 Centiliter
Alcoholpercentage 8,2%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, suiker, hop, gist.
Allergie-informatie Barley and Barley Products, Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Br. St. Bernard N.V. Trappistenweg 23 - B-8978 Watou Website: www.sintbernardus.be Email: info@sintbernardus.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
België
St. Bernardus België
De brouwerij werd in 1946 opgericht door Evarist Deconinck. Hij had sinds de jaren dertig een kaasmakerij in Watou, België. Hij sloot in die tijd een contract af met de paters van de Sint-Sixtusabdij van Westvleteren, die hun bier niet meer zelf verder wilden commercialiseren. De Poolse meesterbrouwer van de abdij van Westvleteren stapte over naar de nieuwe brouwerij van Deconinck, waar voortaan het bier Sint-Sixtus gebrouwen werd. De paters in de abdij brouwden enkel nog voor eigen gebruik. In 1959 besliste Deconinck om met de productie van kaas te stoppen en zich volledig toe te leggen op het brouwen. In 1992 werd de overeenkomst met de paters van de Sint-Sixtusabdij stopgezet, omdat de paters besloten dat alleen de bieren die gebrouwen werden binnen de muren van de abdij, het ‘Authentic Trappist Product’ label mochten hebben. De bieren werden daarom in de brouwerij volgens de originele recepten verder gebrouwen onder de naam St. Bernardus.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.