Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Bobby's Schiedam Dry Gin Pinang Raci Spice Blend

Gin

NIEUW

Bobby's Schiedam Dry Gin Pinang Raci Spice Blend

70 cl 42%

De diversiteit aan Indonesische kruiden zorgde voor een ontdekkingsreis door de meest verrassende smaakcombinaties. Na geëxperimenteerd te hebben met meer dan 70 samples, werd de ultieme Bobby's Pinang Raci Spice Blend No.1 gevonden. Een moderne kijk op grootvader Bobby's unieke kruidenmix Pinang Raci.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bobby's Schiedam Dry Gin Pinang Raci Spice Blend

Kleinzonen Sebastiaan en David schrijven het succes van Bobby's Dry Gin & Jenever volledig toe aan hun grootvader Bobby. Maar zijn nalatenschap reikt verder dan deze geesten en blijft het heden en de toekomst inspireren. Daarom bleven de kleinzonen en meester distilleerder bij Herman Jansen, Ad van der Lee, experimenteren met Pinang Raci en de mengelmoes van kruiden, wat resulteerde in een reeks unieke kruidenmelanges. Met Bobby's Pinang Raci Spice Blend No.1 introduceren de kleinzonen de traditie van Pinang Raci tot 2022 met een aromatische, kruiden gedreven en hartverwarmende dry gin.

Pinang Raci Spice Blend No.1 viert de smaken van grootvader Bobby's geboorteplaats Naku op 'kruideneiland' Ambon. Een aromatische gin vol levendige, verwarmende tonen van Daun Salam, Kurkuma en Galangal - ondersteund door Gember, zoete sinaasappel, kruidnagel, kaneel, citroengras, cubeb peper, koriander en jeneverbes.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 42%
Contactgegevens Leverancier
Bobby's Gin Company Zijlstraat 6 311 PS Schiedam - The Netherlands Website: www.bobbtsdrygin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Schiedam
Bobby's Schiedam

Jacobus Alfons, of Bobby voor zijn familie en vrienden, geboren in Naku, Ambon (Indonesia), emigreerde in 1950 naar Nederland. Bobby hield van Nederlandse Jenever, maar miste de smaak van thuis, dus is hij zijn jenever met bekende Indonesische kruiden en specerijen gaan maken. Onwetend dat hij hiermee zijn eigen gin had gemaakt en daarmee de basis heeft gelegd voor de oprichting van Bobby’s Schiedam Dry Gin.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.