Skip to main content
Ukiyo Japanse Blossom Gin

Gin

Ukiyo Japanse Blossom Gin

Japan - Gin 70CL 40%

Van de lokale rijst van Kagoshima wordt een traditioneel distillaat geaakt, genaamd "Shōchū". Dit distillaat wordt vervolgens nogmaals gedistilleerd samen met jeneverbes, kersen bloesem en lokale botanicals.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Ukiyo Japanse Blossom Gin

Helderheid en perfectie is hetgeen wordt nagestreefd. De aroma's van deze bloemige gin ervaar je ook in de bergen en kustlijn van Kagoshima.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten No allergens
Contactgegevens Leverancier
Kirker Greer Spirits Website: www.ukiyospirits.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Japan
Ukiyo

Ukiyo Japanse Blossom gin vindt zijn oorsprong in Kagoshima, in een distilleerderij met meer dan 100 jaar wijsheid en ervaring.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.