
Royal red
Bodega Garzón Reserva Marselan
Uruguay - marselan 2019 75CL 14,5%
De druif marselan is een door de mens gemaakte kruising van cabernet sauvignon en grenache. Hij is krachtig met de smaak van rood fruit, verse munt en eucalyptus.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Bodega Garzón Reserva Marselan
De druif marselan is een door de mens gemaakte kruising van cabernet sauvignon en grenache. Hij heeft een combinatie van de finesse en kwaliteit van cabernet sauvignon met de hitte tolerantie en hoge opbrengsten van de grenache. De marselan staat dan ook aangeplant op de warmere wijngaarden van Bodega Garzòn. De wijn rijpt zes tot twaalf maanden op Franse eikenhouten vaten. Deze Reserva is krachtig met de smaak van rood fruit, verse munt en eucalyptus. Schenk hem in combinatie met een stevige bonenschotel (cassoulet) of bij pastagerechten met chorizo.
Beschrijving | De druif marselan is een door de mens gemaakte kruising van cabernet sauvignon en grenache. Hij is krachtig met de smaak van rood fruit, verse munt en eucalyptus. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Alcoholpercentage | 14,5% |
Soort | marselan |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Uruguay |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Descorchados
Wine and Spirits Magazine
James Suckling
Ons verhaal
De Uruguayaanse producent Bodega Garzón bevindt zich vlakbij Punta del Este en op slechts 20 kilometer van de Atlantische Oceaan. Het domein beschikt over 1000 kleine wijngaarden die ieder een eigen microklimaat en terroir hebben. Het is de kunst om bij iedere wijngaard de juiste druivensoort te selecteren. Bodega Garzón wordt gezien als een stukje Toscane in Uruguay. Naast wijn wordt er namelijk ook olijfolie, noten en honing gemaakt. En er is zelfs veeteelt! Bodega Garzón heeft de ambitie om de wereld te laten weten dat Uruguay meer kan maken dan stevige rode wijnen gemaakt van tannat. Er staan inmiddels 12 verschillende druivensoorten aangeplant. Naast de winery beschikt Bodega Garzón ook over een restaurant en een hotel.