Skip to main content
Bokma Genever 10YO

Oude jenever

Per fles

Bokma Genever 10YO

Nederland - Oude jenever 70CL 38%

Bokma 10 jaar oud is een unieke jenever met een rijke smaak van zachte vanille, een hint van sinaasappel en diepe houttonen. Een heerlijke jenever om puur te drinken.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Bokma Genever 10YO

Bokma 10 jaar oud is een unieke jenever met een rijke smaak van zachte vanille, een hint van sinaasappel en diepe houttonen. Een heerlijke jenever om puur te drinken.

Echte geneverkenners verdienen deze speciale 10 jaar gerijpte Gevener van Bokma; die door geduld en volharding een nieuwe standaard van kwaliteit aan de genevercategorie toevoegt. Door de dubbele rijping op Amerikaans en Frans eikenhout komen delicate tonen naar voren van zachte vanille, een hint van sinaasappel en diepe houttonen. Zo krijgt deze Genever zijn unieke, rijke smaak.

Bevat cereals and their derivatives
Beschrijving Bokma 10 jaar oud is een unieke jenever met een rijke smaak van zachte vanille, een hint van sinaasappel en diepe houttonen.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Bokma Distillateurs B.V., Postbus 1591, 1000BN, Amsterdam Website: www.bokma.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Nederland
Bokma Nederland
Bokma is één van de bekendste jenever merken. In 1966 kwam Piet Bokma met de Bokma Jonge Graanjenever en was hiermee de grondlegger van de graanjenevers. Het Friese merk Bokma staat voor stoer en krachtig, puur en zuiver. Waarden die in de authentieke verpakking terugkomen. Vierkant van buiten, rond van binnen.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

  icon
 • icon

  Tijdelijk gratis bezorging voor Premium members

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.