Skip to main content
Bols Elderflower

Mixlikeur

Per fles

Bols Elderflower

null - Mixlikeur 50CL 17%

Bols Elderflower is een heldere likeur die gemaakt wordt van naar honing geurende vlierbloesem, ook wel Sambucus Nigra genaamd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Bols Elderflower

Bols Elderflower is een heldere likeur die gemaakt wordt van naar honing geurende vlierbloesem, ook wel Sambucus Nigra genaamd. De Vlier bloeit vroeg in de zomer met frisse bijna sappige bloemen die de Bols Elderflower een fris en geurig aroma geven. Het aangename aroma en het volle boeket roepen het gevoel van een mooie zomerse dag op. Bols Elderflower heeft een perfecte balans in zoetheid, smaak en alcoholgehalte. Het is het ideale ingrediënt voor beroemde cocktails zoals de Elderflower Collins en is ook heerlijk over ijs of als longdrink geserveerd met tonic.

Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 17%
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland BV De Cuserstraat 89 1081 CN Amsterdam Email: info@maxxium.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.