Skip to main content
BrewDog Nanny State

Alcoholvrij / Alcoholarm 2.0

Per fles

BrewDog Nanny State

Schotland - Alcoholvrij / Alcoholarm 33CL 0,5%

Ambachtelijk gebrouwen bier met een volle smaak en maximaal 0,5% alcohol; een alcoholvrij hopmonster. Tjokvol Centennial, Amarillo, Columbus, Cascade en Simcoe hop is Nanny State geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over BrewDog Nanny State

2.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Absoluut niet lekker
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Prima alcoholvrije IPA, maar niet zo goed als bijvoorbeeld Van de Streek Playground. Toch net een tandje minder, vooral in de afdronk.
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products, wheat and their derivatives, rye and their derivatives
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, ROGGE, TARWE, gist, hop
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products, Wheat and Their Derivatives, Rye and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Brewdog Plc. Balmacassie Commercial Park, Ellon, Scotland AB41 8BX Website: www.brewdog.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Brew Dog

BrewDog is opgericht in 2006 door de twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij is gevestigd op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh en produceerde haar eerste brouwsel in April 2007. Brewdog claimt de grootste onafhankelijke Schotse brouwerij te zijn. De beide vrienden, slechts 24 jaar oud, schraapte hun spaarcentjes bij elkaar, gingen nog even langs bij de bank en begonnen met brouwen. Dit leverde onmiddellijk een aantal zeer uitgesproken bieren op. Nu bijna 5 jaar later is Brewdog een brouwerij die staat als een huis. Nog steeds brouwt men compromisloze bieren, maar dit komt de smaak vaak eerder ten goede dan niet. Naast de wat meer extreme bieren, die ze overigens zelf compromisloos en eigentijds noemen, brouwt men nu ook een aantal bieren die moeiteloos in de talrijke brouwtradities passen. En hierbij staat kwaliteit altijd voorop.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.