Skip to main content
Bruce Jack Coffee Pinotage

Easy rider 5.0

2e halve prijs

Bruce Jack Coffee Pinotage

Oorsprong - Zuid-Afrika 2019 75CL 13,5%

“Freshly brewed coffee with hints of chocolate”. Dat staat op het etiket van de Daily Brew Pinotage van Bruce Jack. Vergezeld met een dampende kop koffie en een percolator.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bruce Jack Coffee Pinotage

"Freshly brewed coffee with hints of chocolate". Dat staat op het etiket van de Daily Brew Pinotage van Bruce Jack. Vergezeld met een dampende kop koffie en een percolator. Dat je in deze 100% pinotage uit het Zuid-Afrikaanse Western Cape de smaak van koffie kan ontdekken, zal je niet ontgaan zijn. Daarnaast proef je kersen, pruimen, chocola en mokka. Verfrissend en modern. Drink hem bij vlees van de barbecue, wild of merguez worstjes. Probeer hem ook eens - licht gekoeld - bij Thaise gerechten of sushi.

Smaak kersen, koffie en chocolade
Lekker bij merguez worstjes en barbecue
5.0
Pinotage

Zuid-Afrika's eigen hartige rode wijndruif kan lekker stevig of juist heel fruitig van smaak zijn. Lekker bij braadvlees of geroosterde groenten.

Beschrijving 'Freshly brewed coffee with hints of chocolate''. Dat staat op het etiket van de Daily Brew Pinotage van Bruce Jack. Vergezeld met een dampende kop koffie en een percolator.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort pinotage
Oorsprong Zuid-Afrika
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack wines Napier

Bruce Jack is een bijzondere persoonlijkheid. Deze Zuid-Afrikaanse surfer, voormalig rugbyspeler en wijngenie heeft eerst gewerkt bij een van de grootste wijnbedrijven ter wereld (Accolade Wines). Daarna is hij wijn gaan maken bij The Drift (in het Zuid-Afrikaanse Overberg) en tegenwoordig maakt hij wijn onder zijn eigen naam: Bruce Jack Wines. Je zou kunnen zeggen dat wat Top Gear heeft gedaan voor de auto industrie gelijk is aan wat Bruce Jack aan het doen is voor de wijn industrie. Zijn motto is dan ook dat kwaliteitswijn voor iedereen bereikbaar moet zijn. De wijnen die onder zijn naam op de markt verschijnen zijn herkenbaar aan een opvallend etiket met bijzondere namen, scherpe teksten en opvallende smaakomschrijvingen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen