Skip to main content

Essentie van het merk


Bruce Jack Wijnen

Bruce Jack Wijnen

Ons verhaal

Ons verhaal

Bruce Jack Wines is een ander soort globaal wijnbedrijf. Ja, we maken wijn op vier verschillende continenten en we verkopen een deel van ons assortiment aan grote retailers, maar we zijn een door wijnmakers gedreven familiebedrijf. We geloven ook dat het concept 'waarde' net zo belangrijk is bij het genieten van een dagelijkse wijn, als wanneer je iets zeldzaams en erg duurs proeft. We zijn geobsedeerd door het juiste te doen voor onze wijngaarden, onze wijnen en onze klanten.

We vieren authenticiteit en herkomst, niet alleen in de wijn die we maken, maar in alles. We verschillen in de manier waarop we onze druiven verkrijgen, communiceren over onze wijn, omgaan met onze klanten en over de hele wereld distribueren.  

We zijn een klein, dynamisch team met kantoren over de hele wereld. Uiteindelijk geloven we dat wijn een historisch, verfijnd, intrigerend en vreugdevol ingrediënt is in een verder verwarrende en chaotische wereld. 

Wij geloven volledig in de stelregel dat wijn die met liefde en positiviteit is gemaakt, vreugde aan de wereld kan toevoegen. 

Waar we voor staan

Bij Bruce Jack Wines staan ​​we ergens voor. Wij vinden dat alle bedrijven dat zouden moeten doen. Wij vinden dat consumenten niet alleen geïnteresseerd moeten zijn in hoe een product wordt gemaakt en door wie, maar zich ook zouden moeten afvragen waar de bedrijven voor staan ​​die deze producten produceren. Wij geloven dat consumenten veel meer macht hebben om het gedrag van bedrijven te veranderen dan zij zich realiseren. Door alleen die bedrijven te steunen die voor het goede staan, kunnen consumenten de manier waarop bedrijven handelen veranderen. 

Bij Bruce Jack Wines geloven we niet alleen in het vervaardigen van wijn met een buitengewoon hoge prijs-kwaliteitverhouding voor elke prijs, maar ook in het gebruik van ons zakelijk succes om de revitalisering van de oceaan, verjonging van het milieu en sociale verbetering te bevorderen door middel van onderwijs (met name muziekonderwijs). 

We zijn betrokken bij het ondersteunen van al deze principes op wereldschaal met veel verschillende partners. 

Onze wijnen

Onze wijnen

We maken wijn in Zuid-Afrika, Chili, de VS en Spanje. Bruce Jack en zijn hoofdwijnmaker, Marlize Beyers hebben jarenlange uitgebreide ervaring in al deze wijnregio's. Ze werken met wijnbouwteams ter plaatse om een ​​zeer specifieke wijnhuisstijl te creëren met respect voor de verschillende klimaten en bodems, en vaak inheemse verschillen.

Over Bruce Jack – De man

Over Bruce Jack – De man

Bruce ontving zijn wijnopleiding aan Roseworth en de Universiteit van Adelaide in Australië. 

Hij heeft wijn gemaakt in Australië, Chili, Zuid-Afrika, Frankrijk, Spanje en de VS. Hij startte Flagstone Winery in Kaapstad in 1998 en verkocht het aan Constellation-wijnen in 2008. Hij werkte voor Constellation als Chief Winemaker in Zuid-Afrika, en later Accolade-wijnen als Group Winemaker, verantwoordelijk voor de stijlregie voor alle belangrijke merken. 

Hij woont op The Drift Estate in de Overberg Highlands van Zuid-Afrika, waar hij op het landgoed geregistreerde wijnen maakt van regeneratief gekweekte wijngaarden.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.