Skip to main content
Bruce Jack Heritage Clean Slate Shiraz

Big Red

2e halve prijs

Bruce Jack Heritage Clean Slate Shiraz

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL 15%

De Engelse term Clean Slate betekent letterlijk schone lei. In dit geval is het een verwijzing naar de leistenen bodem. Ideaal voor de aanplant van shiraz.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bruce Jack Heritage Clean Slate Shiraz

De Engelse term Clean Slate betekent letterlijk 'schone lei'. In dit geval is het een verwijzing naar de granieten bodem die rijk is aan leisteen. Ideaal voor de aanplant van shiraz. De druiven komen van een zeer kleine 'single vineyard' in het Zuid-Afrikaanse Overberg van slechts 0,45 hectare: vergelijkbaar met de grootte van een voetbalveld. De wijn is geconcentreerd, krachtig en stoer met cassis, leer en vers gemalen zwarte peper. Na de oogst tot 20 jaar op dronk.

Shiraz

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De Engelse term Clean Slate betekent letterlijk schone lei. In dit geval is het een verwijzing naar de leistenen bodem. Ideaal voor de aanplant van shiraz.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Soort shiraz
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Bruce Jack Wines Bruce Jack Wines SA (Pty) Ltd,Louwshoek Voorsorg Road, Rawsonville, South Africa Email: wineadventures@brucejack.com Website: www.brucejack.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2015
4.5 sterren

Platter's Wine Guide

Oogstjaar 2017
4.5 sterren

Platter's Wine Guide

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack wines Napier

Bruce Jack is een bijzondere persoonlijkheid. Deze Zuid-Afrikaanse surfer, voormalig rugbyspeler en wijngenie heeft eerst gewerkt bij een van de grootste wijnbedrijven ter wereld (Accolade Wines). Daarna is hij wijn gaan maken bij The Drift (in het Zuid-Afrikaanse Overberg) en tegenwoordig maakt hij wijn onder zijn eigen naam: Bruce Jack Wines. Je zou kunnen zeggen dat wat Top Gear heeft gedaan voor de auto industrie gelijk is aan wat Bruce Jack aan het doen is voor de wijn industrie. Zijn motto is dan ook dat kwaliteitswijn voor iedereen bereikbaar moet zijn. De wijnen die onder zijn naam op de markt verschijnen zijn herkenbaar aan een opvallend etiket met bijzondere namen, scherpe teksten en opvallende smaakomschrijvingen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen