Skip to main content
Bulldog Gin

Gin 5.0

Bulldog Gin

Verenigd Koninkrijk - Gin 70CL 40%

Bulldog Gin is al jaren een klassieker op het gebied van London Dry Gin. Deze harmonieuze gin heeft een vol en krachtig karakter en komt perfect tot zijn recht in een smaakvolle gin tonic combinatie.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bulldog Gin

Bulldog London Dry Gin is een premium gin uit de UK. Ideaal om te drinken met tonic of in een cocktail. Afkomstig uit een distilleerderij die al meer dan 250 jaar gin van de beste kwaliteit maakt. De fles is geïnspireerd op Winston Churchill, symbool van het Engelse onafhanke-lijkheidsdenken. Bulldog Gin is een zachte gin met harmonieuze textuur. Subtiele tonen van jeneverbes, dragon en papaver, die overgaan in krachtige bloemachtige tonen als lavendel en citrusvruchten. Deze harmonieuze gin heeft een vol en krachtig karakter dat je op verschillende wijzen tot uiting laat komen in een smaakvolle gin tonic combinatie.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Campari Benelux nv Metrologielaan 10, 1130 Brussel Social Media: www.facebook.com/BulldogGin Website: www.BulldogGin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk
Bulldog

Bulldog gin wordt geproduceerd in een distilleerderij die al meer dan 250 jaar bekend staat om haar hoogwaardige gin productie. Viervoudig gedistilleerd in traditionele koperen pot stills, wat van deze drank een hoogstaande gin maakt. Gemaakt op basis van extracten van twaalf verschillende botanicals afkomstig uit acht landen, met de hand geplukt en jaar na jaar uit dezelfde regio afkomstig, wat deze gin een constante en kenmerkende smaak geeft.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.