Skip to main content

Altijd het perfecte


Cadeau

Cadeau

Tijd voor een perfect cadeau! Feestelijk ingepakt in een mooie cadeauverpakking of kies voor een een kant-en-klaar cadeaupakket. Van kleine tot grote flessen in elke prijsklasse. Want drank is natuurlijk het leukste cadeau om te openen.

Alle cadeaus

Superhandig: cadeauvinder

Cadeauvinder
Vind je het lastig om het juiste cadeau te vinden? Gebruik onze Cadeauvinder! In 30 seconden helpen we jou het juiste cadeau te vinden met een paar simpele vragen. Probeer het eens!
Naar de cadeauvinder

Voor hem of voor haar

Niks is zo lastig om een goed cadeau te bedenken voor een man. Of je hem nu goed kent of minder goed: wat past er eigenlijk echt bij zijn smaak en persoonlijkheid? Blijf rustig, wij helpen je! Of zoek je een origineel cadeau voor een vrouw? Houdt ze van wijn of toch liever een lekkere likeur bij de koffie? Is het een cocktail koningin? Voor elke vrouw vind je bij ons een perfect cadeau. 

Whiskyliefhebber, bierman of wijnkenner?

Je wilt graag een mooie fles whisky cadeau geven. Maar welke? Je kunt kiezen voor een pakket met een aantal kleine flesjes, die ene mooie voor de kenner of een pakket met een glas erbij. Voor de bierman (of -vrouw natuurlijk) hebben we een aantal leuke biercadeaus klaar staan. Maar ook de wijnliefhebbers maak je gemakkelijk blij! Met een mooi wijnpakket. Met een fles rood en wit of die ene speciale in een feestelijke cadeauverpakking. Hieronder alvast een paar suggesties!

Deze wordt spannend: je schoonfamilie

Oei die schoonfamilie: wat geef je hen? Je wilt natuurlijk een goede indruk maken op de gastvrouw of heer. Dus verras je ze met een mooie fles. Da's al 1 pluspunt. Nu nog de juiste en je bent binnen! De gastvrouw kan natuurlijk ook je vriendin of eigen moeder zijn. En dan wil je ook de juiste fles geven. Wij helpen!

Pak 'm in!

Eigenlijk kun je elke fles cadeau geven natuurlijk! Cadeauverpakking er omheen en de favoriet van jouw ontvanger is het beste cadeau dat hij of zij krijgt. Daarvoor hebben we mooie cadeauverpakkingen: stoer cadeaupapier, een luxe zwarte kartonnen cadeauverpakking en een klassieke houten kist. Een wenskaart erbij en jouw cadeau is compleet!

Alles over onze cadeauverpakkingen

Zelf laten kiezen

Weet je 't echt niet? Kies dan voor een cadeaukaart! Deze kun je opwaarderen tussen 5 en 150 euro en je kunt hem gebruiken in de webshop én in de winkel. Je hoeft 'm niet in 1 keer op te maken, maar dat kan in meerdere keren. En het restant blijft onbeperkt geldig.

Zo kan degene die 'm ontvangt zelf bepalen wat 'ie lekker vindt. 

Bestel je de cadeaukaart online, dan krijg je hem direct in je mail. In de winkel kun je een 'pasje' cadeaukaart vinden en laten opwaarderen.