Skip to main content
Ceder's Wild

Alcoholvrij alternatief voor Gin

Ceder's Wild

50CL 0%

Een alcoholvrij alternatief voor spirits: Ceder's Crisp. Ceder's Crisp is licht en verfrissend met tonen van jeneverbes, komkommer en kamille. Ceder's Crisp bevat 0 calorieën, 0 suiker en 0% alcohol.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Ceder's Wild

Een intrigerende mix van klassieke gin-botanicals zoals jeneverbes, kruidnagel en rooibos. Zo krijgt deze alcoholvrije spirit een smaakvolle, warme smaak. Exotisch en een smaakavontuur!

Perfect serve: Ceder's Wild & Tonic

  1. Vul een groot wijnglas met ijs
  2. Schenk hierover 50 ml Ceder's Wild en 100 ml premium tonic
  3. Garneer met een schijfje grapefruit en eventueel een blaadje basilicum
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten ingrediënten: water, distillaten van natuurlijke planten, extracten en aroma's, bewaarmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat, additief: citroenzuur.
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Belgium Chaussée de Charleroi 112 Brussels
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid Afrika, Cederberg
Ceder's Cederberg

Begin 2017 ontdekten Craig (Zuid-Afrikaans) en Maria (Zweeds) een magische vallei, de thuisbasis van vele intrigerende botanische planten, in het Cederberg-gebergte van de West-Kaap, Zuid-Afrika. De vallei, die ze nu mede-eigendom hebben, inspireerde hen om klassieke jenever en exotische Kaapse botanicals te distilleren en vervolgens te vermengen met oud en ongerept Zweeds water. Het is gemaakt met klassieke gin en zeldzame Kaapse botanicals, en bevat Buchu-smaken (een magische plant die al duizenden jaren wordt gebruikt in Zuid-Afrika), evenals rooibos, beide groeiend op de Cederberg.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen