Skip to main content
Nona June

Alcoholvrij alternatief voor Gin

Nona June

70CL 0%

NONA June is het premium non-alcoholische alternatief voor de klassieke gin. Een Belgisch product op basis van stoomdistillatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Nona June

NONA June is het premium non-alcoholische alternatief voor de klassieke gin. Een Belgisch product op basis van stoomdistillatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Negen gedistilleerde botanicals zijn zorgvuldig uitgekozen voor een ultieme smaak. Deze alcoholvrije gin bevat minder dan 10% van de calorieën van een normale gin en wordt in de beste restaurants van België geschonken.Perfect serve met indian tonic, 

Smaak Botanicals
Beschrijving NONA June is het premium non-alcoholische alternatief voor de klassieke gin. Een Belgisch product op basis van stoomdistillatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Negen gedistilleerde botanicals zijn zorgvuldig uitgekozen voor een ultieme smaak. Deze alcoholvrije gin bevat minder dan 10% van de calorieën van een normale gin en wordt in de beste restaurants van België geschonken.Perfect serve met indian tonic, sinaasappelzeste en basilicum.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten No allergens
Contactgegevens Leverancier
DGS Wijnkopers Website: www.la-source.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België, Gent
Nona Drinks Gent

De Belgische Charlotte is gepassioneerd door natuur en productinnovatie. Als kind maakte ze al eigen drankjes met de wilde kruiden uit het natuurreservaat in de buurt van haar Gent. Later groeide haar liefde voor natuur en interesse in voedingstechnologie uit tot een diploma in Bio-ingenieurswetenschappen. Op een midzomeravond zocht Charlotte naar een alcoholvrij alternatief voor één van haar favoriete cocktails. Het enige wat de barman kon aanbieden was een veel te zoet drankje. Dit was het startschot voor Charlotte om te gaan experimenteren met verschillende kruiden en botanicals. Vanaf dat moment stond de kamer vol met verschillende testmonsters en etiketten. Allemaal met één doel voor ogen: de creatie van het perfecte recept voor een non-alcoholische gin. Dit was de geboorte van NONA June.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen