Skip to main content
Château Beychevelle

Royal red

Château Beychevelle

Oorsprong - Frankrijk 2017 75CL

Een van de beste Quatrièmes Grands Crus Classés afkomstig uit Saint-Julien. Het domein wordt gezien als ‘over-achiever’. Perfect in balans, krachtig en gedistingeerd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château Beychevelle

Château Beychevelle is een Quatrième Grand Cru Classé uit Saint-Julien. Het domein wordt gezien als een 'over-achiever' en is qua prijs te vergelijken met een aantal Deuxièmes Grands Crus Classés. Deze blend van cabernet sauvignon met merlot, cabernet franc en petit verdot rijpt 18 maanden op eikenhouten vaten. De wijn is perfect in balans, krachtig en gedistingeerd. Een uitzonderlijke wijn afkomstig van misschien wel het mooiste kasteel van de hele Bordeaux, gelegen aan de oevers van de Gironde.

Lekker bij gebraden rood vlees
Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Een van de beste Quatrièmes Grands Crus Classés afkomstig uit Saint-Julien. Het domein wordt gezien als 'over-achiever'. Perfect in balans, krachtig en gedistingeerd.
Inhoud 75 Centiliter
Soort merlot, cabernet sauvignon
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Beychevelle 45.165 0.79 latitude,Beychevelle, saint julien, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: https://beychevelle.com/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

5 keer bekroond
Oogstjaar 2012
90

Decanter

Oogstjaar 2017
92 punten

Falstaff Wine Guide

95 punten

Wine Enthusiast

17 punten

Jancis Robinson

93 punten

Wine Spectator

Ons verhaal

Frankrijk, Saint-Julien-Beychevelle
Château Beychevelle Saint-Julien-Beychevelle

De naam Beychevelle is een verbastering van het Franse ‘baisser voile’, hetgeen strijk het zeil betekent. In de zestiende eeuw was dit domein namelijk in handen van de Franse admiraal en alle schepen die van en naar Bordeaux gingen over de Gironde haalden hun zeil omlaag als teken van trouw en respect. Een afbeelding van een schip zie je nog altijd op het etiket van Château Beychevelle. Het domein is een Quatrième Grand Cru Classé afkomstig uit Saint-Julien. Tegenwoordig is het domein in handen van Grands Millésimes de France. De tweede wijn van het domein heet (uiteraard) Amiral de Beychevelle. Daarnaast wordt ook nog een derde wijn geproduceerd: Les Brulières de Beychevelle.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen