Skip to main content
Château Cantenac Brown
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Cantenac Brown

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot 2014 75CL 13%

Troisième Grand Cru Classé uit Margaux. Cabernet sauvignon gedomineerd met merlot en een snufje cabernet franc. Perfect op dronk 10 tot 15 jaar na de oogst.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Château Cantenac Brown

Frankrijk 2014 75CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Château Cantenac Brown

Troisième Grand Cru Classé uit Margaux. Cabernet sauvignon gedomineerd met merlot en een snufje cabernet franc. Perfect op dronk 10 tot 15 jaar na de oogst.

Château Cantenac Brown is een Troisième Grand Cru Classé uit Margaux. Cantenac is een buurgemeente van Margaux en de wijnen die hier gemaakt worden, komen als Margaux op de markt. Brown is een verwijzing naar John-Lewis Brown die aan het begin van de negentiende eeuw de eerste eigenaar was van het kasteel. De wijn is cabernet sauvignon gedomineerd met merlot en een snufje cabernet franc. Hij rijpt 12 maanden op eikenhouten vaten. Schenk 'm bij tournedos Rossini of oude kazen. Perfect op dronk 10 tot 15 jaar na de oogst.

Smaak zwarte bes en krachtig
Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Troisième Grand Cru Classé uit Margaux. Cabernet sauvignon gedomineerd met merlot en een snufje cabernet franc. Perfect op dronk 10 tot 15 jaar na de oogst.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Cantenac Brown BP 50, CANTENAC, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.sovex-grandschateaux.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak zwarte bes en krachtig

Ons verhaal

Frankrijk, Margaux
Frankrijk, Margaux
Brio de Cantenac Brown Frankrijk, Margaux
Château Cantenac-Brown is een van de juwelen van de Margaux appellatie. Zijn Engels renaissance stijl kasteel, of "Tudor", zegt de oorsprong van de eerste eigenaar, John-Lewis Brown. Het gebouw staat in het midden van een wijngaard van 48 hectare in de appellation Margaux en 1,8 hectare in Bordeaux Blanc. Doorheen de geschiedenis, heeft het Château Cantenac-Brown durf en creativiteit bewezen in het beheer van de wijngaarden, met inachtneming van de bodem en teeltmethoden. Het is deze aandacht voor detail die geboorte heeft gegeven aan wijnen van de Grand Cru Classé in 1855. De huidige eigenaar, de familie Simon Halabi, omgeven door een dynamisch team, onder leiding van José Sanfins bestendigt de waarden van dit iconische pand Margaux. Deze authenticiteit dat is gevonden in de tweede wijn, briljant Cantenac Brown en White Bordeaux, Alto de Cantenac Brown.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.