Skip to main content
Château d'Esclans Whispering Angel Jeroboam

Classic Rosé

Château d'Esclans Whispering Angel Jeroboam

Oorsprong - Frankrijk 2021 300CL

Een van de beste rosé’s ter wereld. Hij is bleekroze van kleur met de elegante en frisse smaak van aardbeien, abrikozen en rode bessen. Dubbele magnum, dus 3 liter.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Château d'Esclans Whispering Angel Jeroboam

Whispering Angel staat bekend als één van de beste wijnhuizen ter wereld. De Jeroboam 2018 300CL Whispering Angel rosé wordt onder andere gemaakt van oude Grenache wijnstokken. De combinatie van deze en andere wijnstokken geeft deze Whispering Angel rosé uit 2018 een rijke smaak van aardbeien, abrikozen en rode bessen. De Whispering Angel Jeroboam 2018 is een heerlijke wijn om te drinken op een zonnige dag.

Smaak elegant, fris en aardbei
Lekker bij het aperitief
Grenache

Grenache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.

Vermentino

De vermentino druif kan zeer verschillende wijnen opleveren: van fris tot perzikachtig vol van smaak.

Cinsault

Frisse, pittige rode wijnen die even bloemig als fruitig zijn worden gemaakt met deze druif. Probeer eens in combinatie met een mild gekruid vegetarisch Indiaas gerecht.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Bleekroze Rosé de Provence in een dubbele magnumfles: 3 liter.
Inhoud 300 Centiliter
Soort grenache, vermentino, cinsault, other varieties
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Chateau d'Esclans 4005 Route de Callas, La Motte, France Email: jdegrelle@sachalichine.com Website: https://esclans.com/#
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2015
bronze

Decanter

Oogstjaar 2020
92 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, La Motte
Château d’Esclans La Motte

Château d'Esclans ligt in het centrum van het departement van de Var, waar het grootste deel van de Provence AOC-rosé wordt geproduceerd. Het land was 2500 jaar geleden al gebruikt, toen het waarschijnlijk werd gebruikt als uitkijkpunt voor indringers die de Golf van Fréjus wilde binnen varen. Het oorspronkelijke kasteel waarvan nu alleen nog de kelder over is dateert van voor de 12e eeuw. In 1201 werd Gérard De Villeneuve, afkomstig van een rijke familie uit Marseille, eigenaar van het kasteel en een grote gedeelte van de oppervlakte van de Vallée d'Esclans die uiteindelijk in kavels zou worden verkocht. Twee broers, Sauver Louis Ranque en Francois Alexandre Ranque, waren de volgende generatie die het kasteel overnamen, dat toen bekend stond als Terre d'Esclans. In 1875 verkochten ze het pand aan Joseph Toussaint Caussemille, die lucifers produceerde in de buurt van Marseille. In 1955 was de familie Perraud eigenaar van het Château tot 1994. Tegenwoordig heeft de familie Lichine het Château d’Esclans sinds 2006.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen