Skip to main content
Château Giscours

Royal red

2e halve prijs

Château Giscours

Oorsprong - Frankrijk 2018 75CL

Château Giscours is een Troisième Cru Classé uit Margaux dat sinds 1995 in handen is van de Nederlandse familie Albada. Zij investeerden flink in het domein. De wijnen worden wereldwijd begeerd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château Giscours

Oranje boven! Château Giscours is een Troisième Grand Cru Classé uit Margaux dat sinds 1995 in handen is van de familie Albada Jelgersma. Deze Nederlandse famlie investeerde flink in het domein. Breidde het ook uit. Dit alles om te status van het Château Giscours weer in ere te herstellen. En met succes, want deze wijnen worden wereldwijd begeerd! Serveren bij rood vlees, gerechten met paddenstoelen of oude kaas. Bewaarpotentieel van ongeveer 20 jaar.

Lekker bij rosbief , lamsbout en reerug
Petit verdot

Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.

Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Troisième Grand Cru Classé uit Margaux in handen van de Nederlander Eric Albada Jelgersma. De wijn is donker en vol met diepgang, cassis en drop.
Inhoud 75 Centiliter
Soort petit verdot, cabernet sauvignon, merlot
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Giscours 10 Route de Giscours, LABARDE - MARGAUX, France Website: . Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2008
90 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2018

Wine Advocate

97 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Château Giscours Bordeaux

Château Giscours ligt op drie prachtige heuveltoppen afgezet met grind. Het grind speelt een belangrijke rol bij het rijpingsproces van de druiven. Door het grind wordt de bodem warm en vochtig gehouden, zowel overdag als ’s nachts.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen