Skip to main content
Château la Garde Magnum
Frankrijk Extra Groot

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château la Garde Magnum

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Merlot, Petit verdot 2017 150CL 14%

Château La Garde ligt op een steenworp afstand van de stad Bordeaux. Deze Pessac-Léognan is een blend van 52% cabernet sauvignon met 45% merlot.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Château la Garde Magnum

Frankrijk 2017 150CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Château la Garde Magnum

Château La Garde ligt op een steenworp afstand van de stad Bordeaux. Deze Pessac-Léognan is een blend van 52% cabernet sauvignon met 45% merlot.

Deze Grand Vin uit de Graves komt uit Pessac-Léognan. Château La Garde ligt namelijk op een steenworp afstand van de stad Bordeaux. En die stenen vind je vervolgens weer terug in de bodem van het domein: kiezels, zand en klei. Deze blend van 52% cabernet sauvignon met 45% merlot en 3% petit verdot rijpt 14 maanden op eiken. Hij is zeer donker van kleur. Bijna zwart met een paarse rand. Zeer fruitig en complex met rokerige tonen. Daarnaast prachtige tannines en een lange afdronk.

Extra feestelijke Magnum (150cl)
Deze flessen zijn superhandig voor je diner. Met 1 fles heb je direct voldoende. Of als supercadeau! Wist je dat je magnum uitspreekt als mAgnum en niet als mEgnum (want dat is een ijsje). En het bewaarpotentieel van een magnum langer is doordat er in verhouding minder zuurstof bij de wijn komt, dus rijpt de wijn langzamer op de fles.

Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Petit verdot
Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.
Beschrijving Château La Garde ligt op een steenworp afstand van de stad Bordeaux. Deze Pessac-Léognan is een blend van 52% cabernet sauvignon met 45% merlot en 3% petit verdot.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort cabernet sauvignon, merlot, petit verdot
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Dourthe 35 Rue de Bordeaux, Parempuyre, France Website: http://www.dourthe.com/ Email: nick.dagley@thienotexport.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Martillac
Frankrijk, Martillac
Château La Garde Frankrijk, Martillac
Château La Garde ligt iets ten zuiden van de stad Bordeaux gelegen in Pessac-Léognan. Het domein stond al op de allereerste kaart van Frankrijk die dateert uit 1756. De succesfactor van Château La Garde is ongetwijfeld de bodem van de wijngaarden, die bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit een aardlaag van kiezels met zand en klei. De ideale omstandigheden voor het aanplanten van druiven met een lange wortel zoals bijvoorbeeld cabernet sauvignon. Château La Garde produceert een witte en een rode wijn. Daarnaast produceert het domein ook een tweede wijn die op de markt verschijnt onder de naam La Terrasse de la Garde.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.