Skip to main content
Château Léoube Blanc

Fruit lover

2e halve prijs

Château Léoube Blanc

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL

Château Léoube beschikt over wijngaarden die direct aan de Middellandse Zee liggen en zodoende profiteren van een verkoelende zeebries. Perfect voor deze kruidige witte wijn.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château Léoube Blanc

Een groot deel van de warme Provence is niet geschikt voor de aanplant van witte druiven. Maar Château Léoube beschikt over wijngaarden die direct aan de Middellandse Zee liggen en zodoende profiteren van een verkoelende zeebries. Blanc de Léoube wordt gemaakt van 40% ugni blanc, 40% rolle (de lokale benaming voor vermentino) en 20% sémillon. Je proeft peren en specerijen met verse groene kruiden waaronder munt. Heerlijk in combinatie met visgerechten of schaal- en schelpdieren zoals bijvoorbeeld coquille.

Smaak vol, fruitig en sappig
Lekker bij salade nicoise
Ugni blanc

Een druif die in Frankijk vaak in een blend met andere druiven wordt verwerkt. Als droge witte wijn goed bij harde Italiaanse kaas of pasta met zeevruchten.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Château Léoube beschikt over wijngaarden die direct aan de Middellandse Zee liggen en zodoende profiteren van een verkoelende zeebries. Perfect voor deze kruidige witte wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Soort ugni blanc, rolle
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Léoube 2387 Route de Léoube, Bormes-Les-Mimosas, France Website: www.chateauleoube.com Email: info@chateauleoube.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Provence
Château Léoube Provence

Château Léoube is een wijnbedrijf uit de Zuid-Franse Provence. De wijngaarden van het domein grenzen letterlijk aan de Middellandse Zee. Château Léoube bevindt zich in een beschermd gebied ten westen van Cap Bénat. 45 kilometer oostwaarts bevindt zich de beroemde badplaats Saint-Tropez. Château Léoube is in 1997 gekocht door de Britse familie Bamfort. Zij waren de oprichters van een van de meest duurzame boerderijen van Groot Brittannië: Daylesford Organic. Deze filosofie zetten ze door in de biologische wijnbouw. Het maken van de wijnen wordt gedaan door Romain Ott, van de beroemde familie Ott van buurdomein Domaines Ott. Hij is een specialist op het gebied van rosé. Château Léoube maakt naast de verschillende rosé wijnen, ook rode en witte wijn.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen