Skip to main content
Château Marquis de Terme
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Marquis de Terme

Frankrijk - Petit verdot, Cabernet sauvignon, Merlot 2016 75CL 14%

Quatrième Grand Cru Classé uit Margaux. Het domein is aangeplant met 60% cabernet sauvignon, 33% merlot en 7% petit verdot, waarvan jaarlijks de ideale blend wordt samengesteld.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Marquis de Terme

Frankrijk 2016 75CL

Alles over Château Marquis de Terme

Quatrième Grand Cru Classé uit Margaux. Het domein is aangeplant met 60% cabernet sauvignon, 33% merlot en 7% petit verdot, waarvan jaarlijks de ideale blend wordt samengesteld.

Château Marquis de Terme is een Quatrième Grand Cru Classé uit Margaux. Het domein is 40 hectare groot en aangeplant met 60% cabernet sauvignon, 33% merlot en 7% petit verdot. Hiervan wordt jaarlijks de ideale blend samengesteld voor de Grand Vin. Hij rijpt 16 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten. De wijn is zacht, fruitig en bloemig met de smaak van zwarte kersen, pure chocola en laurier. Een heerlijke wijn om te schenken bij lamsbout, biefstuk of een kaasplank.

Smaak zacht, fruitig en bloemig
Lekker bij lamsvlees en kaasplank
Druivensoort
Druivensoort
Petit verdot
Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Quatrième Grand Cru Classé uit Margaux. Het domein is aangeplant met 60% cabernet sauvignon, 33% merlot en 7% petit verdot, waarvan jaarlijks de ideale blend wordt samengesteld.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort petit verdot, cabernet sauvignon, merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Marquis de Terme 3 route de Rauzan BP11, Margaux, France Website: . Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak zacht, fruitig en bloemig
Lekker bij lamsvlees en kaasplank

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château Marquis de Terme Frankrijk, Bordeaux
Ooit was Château Marquis de Terme uit Margaux onderdeel van het reusachtige landgoed Rauzan van Pierre de Mesures de Rauzan. De andere domeinen waarin Rauzan werd opgedeeld zijn Château Rauzan-Gassies, Château Rauzan-Ségla en Château Desmirail. Marquis de Terme is vernoemd naar François de Péguilhan de Larboust, Marquis de Thermes. In 1855 kreeg het domein de status van Quatrième Grand Cru Classé. Sinds 1935 is Château Marquis de Terme in handen van de familie Sénéclauze en dat is het nog steeds. Ludovic David heeft de dagelijkse leiding op het domein. Château Marquis de Terme maakt ook een tweede wijn die sinds 2008 La Couronne de Marquis de Terme heet.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.