Skip to main content
Château Palmer

Royal red

Château Palmer

Oorsprong - Frankrijk 2014 75CL

Deze Troisième Grand Cru Classé uit Margaux wordt na de Premiers Grands Crus Classés gezien als ‘best of the rest’. Hij is zacht met krachtige tannines en een oneindige afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Château Palmer

Château Palmer wordt algemeen beschouwd als een van de twee beste Troisièmes Grands Crus Classés. De wijngaarden van Palmer liggen in Margaux en de bodem is een mix van kiezels, klei en zand. De wijn is zacht met krachtige tannines en een oneindige afdronk.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Lekker bij Gebraden rood vlees
Petit verdot

Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.

Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Troisième Grand Cru Classé uit Margaux wordt na de Premiers Grands Crus Classés gezien als 'best of the rest'. Hij is zacht met krachtige tannines en een oneindige afdronk.
Inhoud 75 Centiliter
Soort petit verdot, merlot, cabernet sauvignon
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
SOVEX GRANDSCHATEAUX 20, rue André-Marie Ampère, Carbon-Blanc, France Website: www.sovex-grandschateaux.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2012
17 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2014
94 punten

Robert Parker

Ons verhaal

Frankrijk, Margaux
Château Palmer Margaux

Château Palmer is een Troisième Grand Cru Classé uit Margaux die wordt gezien als ‘over performer’. Dat wil zeggen dat de wijn van hogere kwaliteit is dan de classificatie. Geen wonder dus dat Château Palmer wordt gerekend tot een van de beste Troisièmes Grands Crus Classés. Van 1957 tot 1981 behoorden de wijngaarden van Château Desmirail toe aan Château Palmer. In die tijd werd er geen Desmirail geproduceerd. Behalve in het desastreuze oogstjaar 1963. Toen declasseerde Palmer zijn volledige oogst tot Château Desmirail. Naast de Grand Vin maakt Palmer nog een andere wijn die ze niet bestempelen als een tweede wijn. De wijn heet Alter Ego de Palmer en is bedoeld om jong te kunnen drinken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen