Skip to main content
Cipriani Bellini

mousserend 4.8

Cipriani Bellini

Italië - mousserend 75CL 5,5%

Een Bellini is een eenvoudige maar wereldberoemde cocktail gemaakt van gepureerde perzik opgetopt met Prosecco Spumante. Cipriani Bellini is een ready-to-drink voorgemixte cocktail. Heerlijk als aperitief of in combinatie met crostini. Je waant je gelijk op een terras in Venetië.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Cipriani Bellini

Giuseppe Cipriani was de bedenker van de Bellinicocktail. De cocktail werd een hit in zijn Venetiaanse Harry's Bar. Een Bellini is een eenvoudige maar wereldberoemde cocktail gemaakt van gepureerde perzik opgetopt met Prosecco Spumante. De oranje kleur van de cocktail deed Cipriani denken aan een schilderij van Giovanni Bellini. Vandaar dat hij deze cocktail uit Venetië vernoemde naar de Venetiaanse schilder. Cipriani Bellini is een ready-to-drink voorgemixte cocktail. Heerlijk als aperitief of in combinatie met crostini. Je waant je gelijk op een terras in Venetië.

Smaak verse perzik
Lekker bij het aperitief
4.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk aperitief Lekker koud drinken.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een verrassend zomerdrankje. Wel even schudden voor gebruik. Met handige hersluitbare dop maar meestal is dat niet nodig want normaal gesproken gaat zo'n fles wel leeg.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Ready-to-drink voorgemixte Bellinicocktail gemaakt van gepureerde perzik opgetopt met Prosecco Spumante. Een klassieke cocktail uit Venetië vernoemd naar de schilder Giovanni Bellini.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 5,5%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Viticoltori Ponte Srl Via Verdi 50, Ponte di Piave (TV), Italy Email: export@ponte1948.it Website: http://www.ponte1948.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Cipriani

In 1931 opent Giuseppe Cipriani de beroemde Harry’s Bar in Venetië. De bar wordt een tijdloos succes. Het geheim van dit succes zit in de visie van het bedrijf: luxe creëren door eenvoud. Dus serveer iedereen op de manier waarop je zelf geserveerd zou willen worden. Tot op de dag van vandaag krijgt iedere gast die Harry’s Bar betreedt een koninklijke behandeling. Geen wonder dat het eten er altijd extra goed smaakt. Cipriani ontwikkelde een eenvoudige cocktail die perfect past bij de streek: de Bellini. Het is een mix van Prosecco Spumante met het gepureerde vruchtvlees van witte perzik.

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.