Skip to main content
Courvoisier XO Cognac
Frankrijk

Cognac

Per fles

Courvoisier XO Cognac

Frankrijk - Cognac 70CL 40%

Courvoisier X.O. wordt erkend als een van de beste XO-cognacs ter wereld. De felbegeerde X.O. is een complexe, gebalanceerde blend van de meest verfijnde, houtgerijpte eaux-de-vie van het cognachuis.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Courvoisier XO Cognac

Frankrijk 70CL

Alles over Courvoisier XO Cognac

Courvoisier X.O. wordt erkend als een van de beste XO-cognacs ter wereld. De felbegeerde X.O. is een complexe, gebalanceerde blend van de meest verfijnde, houtgerijpte eaux-de-vie van het cognachuis.

Courvoisier X.O. opent met diepe tonen van houtrijping, vanille en karamel die samensmelten tot een warm crème brûlée-aroma. Verfijnde, zoete smaken als sinaasappelmarmelade van Grande Champagne en irisbloemen van Borderies balanceren de cognac, gevolgd door een ellenlange, zacht-kruidige afdronk.

Perfect Serve:

Drink Courvoisier X.O. puur om te genieten van de rijke en exotische aroma's die tientallen jaren nodig hebben gehad om zich te perfectioneren.

Beschrijving Courvoisier X.O. wordt erkend als een van de beste XO-cognacs ter wereld. De felbegeerde X.O. is een complexe, gebalanceerde blend van de meest verfijnde, houtgerijpte eaux-de-vie van het cognachuis.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Courvoisier 2 Place du Chäteau, 16200 Jarnac, France Website: www.courvoisier.com Beam Suntory Inc. 222 W Merchandise Mart Plaza, Chicago, IL Website: www.beamsuntory.com
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 938 Kilojoule (224 Kilocalorie)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Foussignac
Frankrijk, Foussignac
Courvoisier Frankrijk, Foussignac
Terwijl de vuren van de Franse revolutie nog smeulden besloten Emmanuel Courvoisier en Louis Gallois om in 1809 een wijn- en dranken bedrijf te openen. De legende gaat dat hun cognac zo in de smaak viel dat oud-keizer Napoleon Bonaparte een aantal vaten meenam toen hij werd verbannen naar St. Helena. Courvoisier, sindsdien bekend als 'Le Cognac de Napoleon', wordt al meer dan twee eeuwen met de grootste toewijding en passie bereid om zo de hoogste kwaliteit te garanderen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.