Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Remy Martin XO

Cognac 5.0

Remy Martin XO

Oorsprong - Frankrijk 70CL 40%

Rémy Martin X.O. is de smaak van excellentie. Uitsluitend gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van de Grande en Petite Champagne. De afdronk is zeer lang en zijdezacht.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Remy Martin XO

Een complexe blend met tonen van sappige pruimen, rijpe vijgen, gekonfijte sinaasappel en subtiele accenten van witte bloemen als jasmijn en iris.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V. E. REMY MARTIN & C° 16100 COGNAC, FRANCE Website: www.remymartin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Cognac
Rémy Martin Cognac

Sinds 1724 heeft het huis van Rémy Martin slechts één missie, het veroveren van het hart van de Cognacstreek. Voor haar Cognacs maakt het Cognachuis Rémy Martin uitsluitend gebruik van druiven uit het hart van de Cognacstreek, een gebied dat wereldwijd bekend staat om de beste druiven binnen het Cognacgebied. Niet voor niets hebben de Cognacs van Rémy Martin allemaal het prestigieuze label ‘Fine Champagne Cognac’. Een keurmerk voor de beste Cognacs. Rémy Martin is de enige die exclusief gebruik maakt van de druiven van de 2 beste kwaliteiten uit het gebied: Grande en Petite Champagne.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.