Skip to main content
Contino Graciano

Royal Red

Jouw Premium prijs

Contino Graciano

Spanje - graciano 2018 75CL 14%

Al sinds 1994 probeert Contino graciano uit de vergetelheid te halen. De druif
geeft lage opbrengsten, maar wijnen van hoge kwaliteit met een lang
rijpingspotentieel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Contino Graciano

Al sinds 1994 probeert Contino graciano uit de vergetelheid te halen. De druif
geeft lage opbrengsten, maar wijnen van hoge kwaliteit met een lang
rijpingspotentieel.

Al sinds 1994 probeert Contino de graciano druif uit de vergetelheid te halen. De druif geeft lage opbrengsten, maar wijnen van hoge kwaliteit met een lang rijpingspotentieel. Je ziet dan ook vaak een groot percentage graciano terug in de Gran Reserva wijnen. Deze ongebruikelijke 'single variety wine' rijpt eerst 15 maanden op nieuw eiken (90% Frans en 10% Hongaars). Daarna nog een jaar op fles voordat hij wordt vrijgegeven. Hij is fruitig met specerijen, branderige tonen en vanille. Met een lange afdronk.

Lekker bij Varkensvlees en kalfsvlees
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Al sinds 1994 probeert Contino graciano uit de vergetelheid te halen. De druif geeft lage opbrengsten, maar wijnen van hoge kwaliteit met een lang rijpingspotentieel.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort graciano
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Contino Finca San Rafael, LASERNA (ÁLAVA), Spain Website: www.cvne.com Email: marketing@cvne.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, La Rioja
Spanje, La Rioja
Contino La Rioja
Viñedos del Contino is een wijnbedrijf uit Rioja. Het merk werd in 1973 gecreëerd door Cune. Een grote producent uit Rioja, die beschikt over niet minder dan 545 hectare eigen wijngaard. Cune, ook geschreven als CVNE is een producent met een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1879. Met het merk Contino wilden de eigenaren van Cune het Château-concept uit Bordeaux introduceren in Rioja. Het domein ligt in een bocht van de rivier de Ebro en beschikt over 62 hectare wijngaard in de buurt van Laserna. Vlakbij het plaatsje Laguardia in de Rioja Alavesa.
 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.