Skip to main content
Crodino
-50%

Alcoholvrij - Aperitief 4.8

Per pack

Crodino

Italië - Alcoholvrij - Aperitief 80CL 0%

Crodino is de ‘bella donna’ van de alcoholvrije categorie: hét Italiaanse bitterzoete aperitief zonder alcohol met een stevige bite.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Crodino

Crodino is de ‘bella donna’ van de alcoholvrije categorie: hét Italiaanse bitterzoete aperitief zonder alcohol met een stevige bite.

Crodino is het allereerste non-alcoholische aperitief ter wereld en nog altijd de aanvoerder van de alcoholvrije categorie met zijn #1-postie. Crodino is een Italiaans aperitief dat op basis van kruiden, zuidvruchtenextracten en mineraalwater. Dit drankje wordt in Italië vaak na het eten gedronken en heeft daardoor de naam Crodino Aperitivo. Deze blend van de ingrediënten van dit drankje zorgt voor een bitterzoete smaak en een verassende 'bite'.

Inhoud 80 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Contactgegevens Leverancier
DCM S.p.A. Via F. Sacchetti, 20 Sesto San Giovanni (MI) Italië
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Italië
Crodino
Crodino werd in 1964 ontwikkeld door de Società Terme di Crodo, waarbij het water van de eeuwenoude bron “Fonte Lisiel” de basis vormt. Deze bron werd in 1685 ontdekt in het plaatsje Crodo, in de buurt van het Lago Maggiore. Vandaag de dag wordt Crodino geproduceerd door Gruppo Campari in het Noorden van Italië. Een vooraanstaande speler in drankenland met meer dan 50 merken in haar portfolio. Waaronder het welbekende Campari en Aperol.
  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.