Skip to main content
Cune Rioja Reserva
Spanje

Classic Red

Jouw Premium prijs

Cune Rioja Reserva

Spanje - Tempranillo, Mazuelo, Garnacha 2017 37.5CL 13,5%

Deze Rioja rijpt eerst 18 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens 24 maanden op fles in de kelders van de bodega. Stevig en rond met bramen, cassis, vanille en cederhout.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Cune Rioja Reserva

Spanje 2017 37.5CL

Alles over Cune Rioja Reserva

Deze Rioja rijpt eerst 18 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens 24 maanden op fles in de kelders van de bodega. Stevig en rond met bramen, cassis, vanille en cederhout.

De Rioja Reserva van Cune is een blend van 85% Tempranillo aangevuld met Garnacha, Graciano en Mazuelo. De wijn rijpt eerst 18 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens 24 maanden op fles in de kelders van de bodega. Als hij op de markt verschijnt is hij perfect op dronk, hoewel je hem nog makkelijk 5 tot 10 jaar kan bewaren. In de wijn proef je donker fruit zoals bramen en cassis. Daarnaast de typische smaak van vanille en cederhout. Een mooi gerijpte wijn voor bij gegrild rood vlees

Druivensoort
Druivensoort
Tempranillo
Stevige, maar ook lichtere, meer frisse wijnen brengt deze druif voort. De stevige variant is lekker bij biefstuk, de frissere past goed bij ovenpasta.
Mazuelo
De mazuelo geeft een wijn kleur, kracht, goede zuren en tannine. Hij wordt dan ook vaak gemengd met andere druiven. Combineer 'm met kruidige vleesgerechten.
Garnacha
Garnache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Rioja rijpt eerst 18 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens 24 maanden op fles in de kelders van de bodega. Stevig en rond met bramen, cassis, vanille en cederhout.
Inhoud 37.5 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort tempranillo, mazuelo, graciano, garnacha
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
CVNE Barrio de la Estación s/n, Haro, Spain Website: https://www.cvne.com Email: info@www.cvne.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, Rioja
Spanje, Rioja
Cune Spanje, Rioja
Cune is een grote producent uit Rioja. Het bedrijf beschikt over niet minder dan 545 eigen hectare wijngaard. Maar hier komt slechts de helft van de druiven vandaan die zij nodig hebben voor de productie van al hun wijnen. Cune, ook geschreven als CVNE is een producent met een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1879. Destijds werd het bedrijf opgericht in de buurt van het treinstation ‘barrio de la estacion’. Een ideale plek om hun wijnen te distribueren. Eerst per vat en later uiteraard ook per fles. Tegenwoordig vind je de wijnen van deze bodega terug over de hele wereld.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.