Skip to main content
Cune Seleccion de Fincas Reserva

Royal red 4.4

2e halve prijs

Cune Seleccion de Fincas Reserva

Oorsprong - Spanje 2016 75CL

Cune is een grote producent uit Rioja, maar deze Reserva komt uit Ribera del Duero. Deze houtgerijpte tempranillo is stevig met zwart fruit, tabaksbladeren en vanille. Heerlijk bij lamsvlees.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Cune Seleccion de Fincas Reserva

Een intense smaak van tabak, zwart fruit en hout. Een stevige wijn! Reserva betekent dat de wijn drie jaar gerijpt is waarvan één jaar op eikenhout.

Smaak stevig, intens, hout en tabak
4.4
 • Ik kan maar een ding zeggen: hij was toppie
 • Lekkere wijn
 • Mooie rode wijn!
 • Redelijk vol, ietwat scherp in de afdronk.
 • Mooie wijn. Geen Ribera-top, maar wel representatief en degelijk. Kwaliteit-prijsverhouding is prima. Nu te drinken, maar ook nog een paar jaar op te leggen.
Tempranillo

Stevige, maar ook lichtere, meer frisse wijnen brengt deze druif voort. De stevige variant is lekker bij biefstuk, de frissere past goed bij ovenpasta.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Reserva betekent dat de wijn drie jaar gerijpt is waarvan één jaar op eikenhout. Een stevige wijn met een lang bewaarpotentieel.
Inhoud 75 Centiliter
Soort tempranillo
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Bela Ctra. de Palencia, km. 68, 09443 Aranda de Duero, Burgos, Aranda de Duero, Spain Website: https://tienda.cvne.com/es/ribera-del-duero/118-bela-ribera-del-duero.html Email: eduarda@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, Rioja
Cune Rioja

Cune is een grote producent uit Rioja. Het bedrijf beschikt over niet minder dan 545 eigen hectare wijngaard. Maar hier komt slechts de helft van de druiven vandaan die zij nodig hebben voor de productie van al hun wijnen. Cune, ook geschreven als CVNE is een producent met een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1879. Destijds werd het bedrijf opgericht in de buurt van het treinstation ‘barrio de la estacion’. Een ideale plek om hun wijnen te distribueren. Eerst per vat en later uiteraard ook per fles. Tegenwoordig vind je de wijnen van deze bodega terug over de hele wereld.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen