Skip to main content
Curvos Afectus Early Harvest

Fresh prince

2e halve prijs

Curvos Afectus Early Harvest

Oorsprong - Portugal 2020 75CL

Normaalgesproken is Vinho Verde fris en strakdroog. Maar bij de Afectus zijn niet alle suikers omgezet in alcohol. Dat levert een levendige, licht zoete wijn op.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Curvos Afectus Early Harvest

Afectus is een licht zoete wijn van Quinta de Curvos uit de noordelijk gelegen Portugese wijnstreek Vinho Verde. Normaalgesproken zijn de wijnen hier fris en strakdroog. Maar in het geval van deze wijn zijn niet alle suikers omgezet in alcohol. Dat levert een wijn op met slechts 9% alcohol en 35 gram restsuiker per liter. Licht zoet, maar vooral levendig met citroen, witte bloesem en rijpe peren. Drink hem goed gekoeld op een warme dag als aperitief, bij de picknick of met een fruitdessert.

Smaak levendig, lichtzoet en fris
Lekker bij picknick en fruitdessert
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Normaalgesproken is Vinho Verde fris en strakdroog. Maar bij de Afectus zijn niet alle suikers omgezet in alcohol. Dat levert een levendige, licht zoete wijn op.
Inhoud 75 Centiliter
Soort loureiro
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Quinta de Curvos Av. Rodrigues Faria, 533, Esposende, Portugal Website: http://www.quintadecurvos.pt Email: geral@quintadecurvos.pt
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2018
p_89 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2019
88 punten

Wine Advocate

Ons verhaal

Portugal
Quinta de Curvos

Gelegen in een vallei, met de invloed van Rio Neiva, in de Vinho Verde afgebakend gebied (Entre-Douro en Minho), de wijngaarden lijden aan een sterke Atlantische invloed en profiteren van graniet bodems, evenals een royale blootstelling aan de zon, die definieert het unieke karakter van de daar geproduceerde wijnen.om het evenwicht van de agrarische ecosystemen te respecteren en tijdens de rustperiode van de wijnstok, werden tractoren en herbiciden vervangen door schapen, het verminderen van milieubelasting.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen