Skip to main content
Dalmore Port Wood Reserve

Vol & rijk 4.8

Dalmore Port Wood Reserve

Oorsprong - Schotland 70CL 46,5%

The Dalmore Port Wood Reserve is een uitzonderlijke single malt, met aangename tonen van romige caramel, zoete pruimen en een hint van Java koffie.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Dalmore Port Wood Reserve

The Dalmore zet al decennia de standaard in Scotch Single Malt whisky. Het iconische gewei dat schittert op de fles is wereldwijd herkend als symbool voor de apex in premium malt whisky. The Dalmore staat bekend om haar signature whisky met een finish op Oloroso Matusalem sherry vaten, exclusief voor The Dalmore. De warehouses zijn ware schatkisten, gevuld met de oudste en zeldzaamste vaten in Schotland. Deze liggen te rusten, wachtend tot ze door wereldwijde whisky legende, Richard Paterson, ontdekt worden.

4.8
 • Uitstekende Dalmore. De portvaten geven een mooie kleur en zoete volle smaak aan deze whisky
 • het is duidelijk een andere whisky dan de meer gangbare vanwege het feit dat deze op port vaten heeft gelegen. Dit wilt niet zeggen dat deze niet lekker is want dat is deze juiste wel. Heerlijk bij een open vuur.
 • Rijke smaak, mooi van kleur in het glas.
 • Ben erg te spreken over de bestelling en levering. De Dal More is een echte aanrader!!
 • Mooie kleur. Geur en smaak vullen elkaar aan. Wel complex. Ik proef koek.
 • Geur en smaak is erg goed, is een lekkere whiskey
 • Een prachtige volle whisky met de geur en smaak van romige mokka, eikenhout, honing, citrus en tawny port. Het wat hogere alcoholpercentage zorgt voor een mooi vettig mondgevoel en een lange nasmaak. Heeft wat weg van de 12 jaar oude Dalmore maar doet er in alle facetten een schepje bovenop.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46,5%
Ingrediënten Ingrediënten:
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Dalmore Distillery Dalmore, Alness, Ross Shire, IV17 Out, Scotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Mening van onze expert

Utterly individualtistic, this nobel spirit displays a multitude of exotic flavours - a complete revelation!

Ons verhaal

Schotland, Highland
Dalmore Highland

The Dalmore is een prachtigee super premium whisky die als één van de weinige distilleerderijen in Schotland nog zulke oude en zeldzame voorraden heeft liggen. Een whisky met een verhaal in een bijzondere fles: Het trotse gewei van een hert siert vanaf het begin de flessen van Dalmore. Waarom? Omdat een voorouder van de Mackenzie-Clan met één enkele pijl, koning Alexander III gered heeft van een hert dat hem wilde doorboren met zijn gewei. De koning was zo dankbaar dat de Mackenzie clan een hert op hun familiewapen mocht gebruiken en sindsdien siert het hert alle flessen van Dalmore. Het gewei heeft 12 punten, wat verwijst naar het koninklijke karakter van een heldhaftig verleden.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen