Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

De Saint-Gall Orpale Vintage

champagne

De Saint-Gall Orpale Vintage

Oorsprong - Frankrijk 2008 75CL 12,5%

Orpale is het vlaggenschip van De Saint-Gall. Deze Vintage Blanc de Blancs wordt altijd gemaakt van 100% chardonnay afkomstig van een van de beste percelen van de Côte des Blancs.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over De Saint-Gall Orpale Vintage

Het bijzondere van deze champagne is dat de wijn geen malolactische vergisting krijgt. Hierdoor blijft de frisheid behouden. En dat proef je terug in de smaak van witte bloemen, peren en citrus. Samen met de complexiteit, mineraliteit en elegantie van deze wijn is Orpale de perfecte match bij gerechten met truffel of paddenstoelen. 2008 is een buitengewoon goed champagnejaar.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Het vlaggenschip van De Saint-Gall. Deze Vintage Blanc de Blancs wordt altijd gemaakt van 100% chardonnay afkomstig van een van de beste percelen van de Côte des Blancs.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
UNION CHAMPAGNE 7 rue Pasteur, AVIZE, France Email: pgaillard@union-champagne.fr Website: https://www.union-champagne.fr/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2008
Gouden

International Wine Challenge

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
origin-054 Champagne

In 1966 werd de coöperatie der coöperaties opgericht in de champagnestreek: Union Champagne. De druivenboeren die hierbij aangesloten zijn, beschikken over wijngaarden met een uitzonderlijk terroir. Hun grond en zodoende ook de druiven die zij naar de coöperatie brengen zijn geklasseerd als Grand Cru en Premier Cru. De wijngaarden zijn gesitueerd in enkele van de meest geliefde dorpen uit de Champagne. De herkomst varieert van de Côte des Blancs en de Montagne de Reims tot de Vallée de la Marne. Tegenwoordig zijn er inmiddels ruim 2000 druivenboeren aangesloten bij 15 verschillende coöperaties die gezamenlijk de druiven leveren voor de kwaliteitschampagnes van De Saint-Gall.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen