Skip to main content
Fettercairn 12yo
-20%

Mild & Zacht 4.0

Fettercairn 12yo

70CL 40%

Fettercairn Scotch Single Malt whisky heeft een kenmerkend fris tropisch karakter. Fettercairn laat je zintuigen meeslepen op sensaties van tropisch fruit, witte bloesem en melkchocolade.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Fettercairn 12yo

Fettercairn 12 years is niet voor niets het boegbeeld van de distilleerderij. Deze whisky is volledige gerijpt op American white oak ex-bourbon vaten, het perfecte vat om het de tropisch tonen in deze whisky te benadrukken. Fettercairn Scotch Single malt whisky draagt de eenhoorn in haar logo. De eenhoorn staat symbool voor Schotland, maar ook voor puurheid en kracht. Puurheid is tevens een synoniem voor Fettercairn In de mid-50’s zijn zij opzoek gegaan naar een manier om een nog puurdere whisky te creëren. Met succes! Fettercairn koelt haar stills aan de buitenzijde met koud stromend water en is er daarmee uniek in zijn klasse. Een ongeëvenaard zuivere premium whisky met een signature tropsiche smaak.

4.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
The Fettercairn distillery company Fettercairn, Kincardineshire, AB30 1YB Website: fettercairnwhisky.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Highlands
The Fettercairn Distillery Co. Highlands

Fettercairn is een whisky die uniek is in zijn puurheid. De Fettercairn distilleerderij is als enige distilleerderij gelegen aan de voet van Schotlandse Caringorm Mountains in de Highlands. Hier wordt een uitzonderlijk puur distillaat gecreëerd door middel van een eigen techniek die alleen in de Fettercairn distilleerderij wordt gebruikt. De hals van de stills worden gekoeld met behulp van een unieke koperen ‘cooling ring’ die zich met water vult en continu de stills doordrenkt. Dit zorgt niet alleen voor een meest zuiverst mogelijke spirit, maar geeft Fettercairn een kenmerkend karakter en creëert een bijzondere kleur aan de koperen stills, namelijk patina, die je terugziet op verpakking.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen