Skip to main content
Fiorito Limoncello

Limoncello 4.6

Fiorito Limoncello

Oorsprong - Default 50CL 31%

Fiorito is een Limoncello Superiore, een premium limoncello die voldoet aan de hoogste eisen. In zijn stijlvolle beugelfles is het een opvallende verschijning.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Fiorito Limoncello

Fiorito is afgelopen jaren door veel toprestaurants en bars op de kaart gezet en heeft in Nederland de limoncellotrend op gang gebracht. De roots van Fiorito liggen op Sicilie. Tijdens een familietrip kregen de Nederlandse broers Fiorito een originele Italiaanse limoncello die volgens een traditioneel familierecept was gemaakt. Zij waren direct verkocht. De limoncello bleek handgemaakt van biologische 'Limone di Siracusa IGP' en had daardoor een milde zachte smaak. Fiorito wordt nog altijd exact gemaakt volgens dit familierecept. De biologische citroenen worden nog steeds handmatig geschild.

Smaak Citroen
4.6
 • Lekker als aperitief
 • Deze exquise Fiorito Limoncello is goddelijk. IJskoud uit de diepvries, Niet te zoet, Goede stroperigheid. Grote klasse, prachtige kleur. Italië op je tong Niet te evenaren en zelfs thuis bezorgd
 • Heel lekker
 • Lekkere volle limoncello.
 • Afgelopen weekend besteld (10 flesjes) dinsdag zou het binnen zijn. Iedere dag, echt iedere dag krijg ik een mail van jullie: goed nieuws, de bestelling komt eraan!! We hebben nog steeds niets ontvangen... Nu is het zaterdag..... vanochtend weer n mail gehad!!! Waar blijft de limoncello???? Beetje gek om dan nu deze mail te sturen...
Beschrijving Fiorito is een Limoncello Superiore, een premium limoncello die voldoet aan de hoogste eisen. In zijn stijlvolle beugelfles is het een opvallende verschijning. De limoncello is handgemaakt van biologische 'Limone di Siracusa IGP' en heeft daardoor een milde zachte smaak. Fiorito wordt nog altijd exact gemaakt volgens dit familierecept.
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 31%
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
da Fiorito B.V. Amsterdam, The Netherlands Website: www. fiorito.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Herman Jansen

Herman Jansen in Schiedam is producent en distributeur van een gevarieerd assortiment aan gedistilleerde dranken. Een solide familiebedrijf dat al sinds 1777 met toegewijd vakmanschap dranken maakt die het leven veraangenamen.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen